• 瀏覽: 3,851
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 03:25 PM 發表

需要家人照顧所以走咗去英國
like what you did ?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-13 03:29 PM 發表

like what you did ?
我唔需要家人放棄工作照顧喎。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 03:31 PM 發表

我唔需要家人放棄工作照顧喎。
你病情輕一點

引用:
原帖由 劍無痕 於 2017-1-12 03:26 PM 發表
首先,梁特深受習帝支持,礙於家庭問題,決心捨特首之位,先治家庭創傷,習帝多番挽留不果,實是港人一大損失,在五年任期,與之並肩治港的林鄭月娥,已深得梁特真傳,在此危急之秋,迎難而上,林鄭月娥治港理念與風 ...
成報都話西環及左報假傳中央聖旨,好快習核心一舖清晒呢班禍國央民嘅袋

工聯會 黃國健 今天係 講清講楚 已經表態支持 林鄭月娥,佢重插鬍鬚曾無做好本份搵地,有共黨同志支持,當選己經毫無懸念

[ 本帖最後由 劍無痕 於 2017-1-15 10:42 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

工聯會 上屆全力支持梁振英,足証得到佢地祝福,候選人必定當選

引用:
原帖由 劍無痕 於 2017-1-15 02:36 PM 發表
工聯會 上屆全力支持梁振英,足証得到佢地祝福,候選人必定當選
垃圾邏輯,美國選舉近幾次贏佛羅里達就贏大選。

下次淨係佛羅里達投票就夠?

你地班反黨反國唔好再妄想,鬍鬚曾係唔會受北京祝福

中央是否深深嘉許林太太,我不太清楚,但不可否認,林太太非常熟悉政府運作,辦事能力亦相當之高。

鬍鬚曾連參選都重要考慮,注定失敗

梁特 施政到位,受香港愛黨愛國愛港廣大群眾支持,佢支持的林鄭月娥,必然當選

時至今日,所有重量級愛黨愛國愛港,諸如 董建華,笵徐麗泰,梁振英都已經站出來支持林鄭月娥,中聯辦、工聯會、民建聯等更全力護航,林鄭月娥真係想輸都難

林鄭月娥穩操勝卷,其它人應該提名票都不夠,實現等額選舉

張德江同志南下宣示,黨中央祇支持林鄭月娥競選特首,林鄭月娥已經99.9999%出任來屆特首

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]