• 瀏覽: 1,603
  • 回覆: 20
好奇怪點解奴隸獸會日日出帖鬧中國人。鬧香港人。

揸住洋主子護照。就可以指住祖先父母。老婆子女鬧:你班支那畜共奴唔死都無用?

都幾諷刺下喎。

有洋主子護照大家都明佢呢d人咩心態。
個心變成白人。咁你香港人中國人衰佢咪開心囉。
所以佢拜山時對住祖先話支那畜。共奴。又或者清奴。明奴。盡情臭罵祖先。
同父母見面都指住佢地鬧支那畜。共奴。

我有洋主子照。你無。

奴隸獸真係人辦。

班洋奴特點係好強調自己係香港人唔係中國人。
因為有洋主子護照。呢廢青以為咁係潮流。跟佢地講。根本班廢青唔知佢地班唔係中國人嘅香港人係呢件事上講咗真相。

就係洋奴人。唔係中國人。

洋奴香港人唔止係犯民黃絲。建制個班扮愛國搵著數都有一大堆。

強國領導人親屬有外國護照還少嗎?

又一被龍的傳人歌詞洗腦嘅例證

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 11:08 AM 發表
強國領導人親屬有外國護照還少嗎?
呢段咪留畀你發表囉。

洋奴人唔係中國人嘅香港人。

引用:
原帖由 Classico 於 2017-1-13 11:08 AM 發表
又一被龍的傳人歌詞洗腦嘅例證
一直我都不否認自己係民族主義者。

中華民族係偉大民族係我一直以來的觀念。

對外國人我不反感。但攪香港。攪中國人的洋奴人好反感。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-13 11:12 AM 發表

呢段咪留畀你發表囉。

洋奴人唔係中國人嘅香港人
咩叫「中國人嘅香港人」?

香港人就香港人,有香港永久性身份證就係香港人,國籍可以係中國/英國以至其他國家。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 11:20 AM 發表

咩叫「中國人嘅香港人」?

香港人就香港人,有香港永久性身份證就係香港人,國籍可以係中國╱英國以至其他國家。
有邊個話唔可以。

不過最好申報囉。

偷偷摸摸咁生活係香港都有好多咁嘅人。

我周圍都有好多朋友同學都係咁。

打手

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-13 05:53 PM 發表
之拿狗畜做奴隸做上癮,還覺得很偉大

實在下賤
又鬧自己屋企人,你都幾有趣.

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-13 05:53 PM 發表
之拿狗畜做奴隸做上癮,還覺得很偉大

實在下賤
你的支那狗畜奴隸家人上咩癮?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]