• 瀏覽: 35,926
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
要現場排隊 唔知等幾耐 又要預先請假 我只好放棄了 可惜

引用:
原帖由 2006Win_Cat 於 2017-1-11 11:56 PM 發表
有人用程式「出蠱惑-------------又係膠登仔
點解冇人報警拉呢的廢柴。

改為排隊先到先得,只有蠢個隻豬的人才想得出。肯定大量怨氣 :

1) 本來想下午入場,而家點算?晨早九點去同人爭?

2) 排隊,出示身份證,幾千人要排一粒鐘以上,浪費時間,如果落大雨就更慘。

3) 如果一家四口,剛剛排 4001,要八折購票,要俾多 $500? $600?  走定唔走?  一家人會互相指責,點解老公你唔行快兩步,而家要俾多幾百蚊。開心事變成谷氣事,這是海洋公園想見到嗎?

用最原始方法
寄信買飛囉
一個地址得2張

引用:
原帖由 fifa20 於 2017-1-11 11:52 PM 發表
應該生日同行港人享有40元優惠,為期一年
咁樣實際d,入場人數又可以控制到

不過我估海水公園就係想逼爆,入口排長龍,做成烘動既效果

其實我不知道個制度。
但只要網上訂購時,必須入香港 ID NUMBER,即屆時入場必須 SHOW ID,其實有什麼蠱惑可出﹖

下星期16號仲係考試週,應該唔會有咁多人,返而21號打後就講唔埋,真係半夜去排隊賣位都搵到個午餐食。

引用:
原帖由 bmw318i2008 於 2017-1-12 02:26 AM 發表

當你個個比現金
剩係對四個人身份證
一份鐘賣四張,五個收銀站開晒
即係,每分鐘賣20張飛,一小時賣1200張飛,三個半鐘先賣晒d特價飛。如果係九點鐘排,十二點半入場。
唔係諗住唔通宵排隊呀?9點去仲有得你排算唔錯

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-1-12 03:55 AM 發表

星期二唔會迫掛

特價飛有冇指定日子?
特價有指定期間的,好似係16-27號,只不過佢有外地朋友,假若當時係有分正價、折扣同本地隊購票入場的話,佢應該退而求其次買貴飛會順利D。

貼錢買難受

香港貪小便宜,比比皆是。

抵死。

引用:
原帖由 kkk168 於 2017-1-12 08:44 AM 發表
其實我不知道個制度。
但只要網上訂購時,必須入香港 ID NUMBER,即屆時入場必須 SHOW ID,其實有什麼蠱惑可出﹖
人地找到條direct link直入唔駛排隊睇轉轉轉,海洋公園IT部..哈哈

都係為咗接軌遮………………

引用:
原帖由 matllewis 於 2017-1-12 01:04 AM 發表
好心做壞事,真係不做不錯,無謂比人…!

琴晚系網上𨍭左幾粒鐘已經俾佢玩殘, 唔會再去現場俾佢玩多次

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]