• 瀏覽: 35,945
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
海洋公園咁out, 點解仲有人想去

十月同十二月去過,平日同週未各一次,唔多人,尤其是平日,機動遊戲最多排一次,好多一行埋去就玩得。週未都系排5到10分鐘甘,而且唔逼人行得好鬆動,唔似兩三年前逼爆既情況。之前策略都系主攻國內人忽略左港人,其實大部分亞洲國家都系想吸納大量國內遊客,因為經濟成效快即刻見到,平日去得嘅港人又唔多,唔通要人地一大間公司拍蚊咩?所以都唔怪得海洋公園定位只顧國內人,當香港本土企業有難,香港人就需要團結,撐起本地企業,唔系只靠外國牌子。海洋公園加價冇問題,最重要系多搞新意思新野玩,人地覺得值就願意比錢入場。

引用:
原帖由 apmichael 於 2017-1-12 12:10 AM 發表
以後無公司會網上搞先到先得
有 ~~  小米手機

引用:
原帖由 denniscwip 於 2017-1-12 06:04 AM 發表

咁調翻轉。人地畀400夠受你班40蚊一肚氣。講到自己咁巴閉
講得岩。其實有幾多人真系最近去過,又話多人乜乜77,如果真系仲有甘多國內人去就唔會叫救命,諗方法吸引多d港人去啦!

迫照果10幾日,入場都是要大排長龍

索性免運入場任玩一年啦

apple年年新機咁多人買,又唔見人地死server

引用:
原帖由 yamamaisougly 於 2017-1-12 03:34 AM 發表
應該本地居民 通通40 一人限一次
做旺個場地仲好
呢個主意好,限期做一年,全港市民齊齊享有呢個優惠,不過平一蚊都蝕700萬收入,佢地一定唔肯

啲人竟然鬧Ocean Park 都唔鬧用bot果班

引用:
原帖由 hkcpong 於 2017-1-12 07:42 AM 發表
十月同十二月去過,平日同週未各一次,唔多人,尤其是平日,機動遊戲最多排一次,好多一行埋去就玩得。週未都系排5到10分鐘甘,而且唔逼人行得好鬆動,唔似兩三年前逼爆既情況。之前策略都系主攻國內人忽略左港人,其 ...
個海洋館真係新不如舊

排完到你至話賣曬,咁又點計睬佢都傻

關咩BOT事?點賣,要填咩都未知,點program?除非佢地自已班IT寫個人BOT出黎賣囉

搵笨七

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]