註冊 登錄

[政治討論] 真心想知美國邊個名勝起之前經過公眾諮詢?

真心想知美國邊個名勝起之前經過公眾諮詢? E-mail 此主題給朋友

黃石公園?紐約中央公園?總統山?林肯像?華盛頓紀念碑?唔該黃絲舉個例?定黃絲舉唔起?

回覆 引用 TOP

妳真係好想知就親身去 美國政府問啦,

妳問的問題 關香港人鬼事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 08:56 PM 發表
妳真係好想知就親身去 美國政府問啦,

妳問的問題 關香港人鬼事
因為香港廢青黃絲d普世價值絕大部分是美國提出的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 反共大孽 於 2017-1-11 20:46 發表
黃石公園?紐約中央公園?總統山?林肯像?華盛頓紀念碑?唔該黃絲舉個例?定黃絲舉唔起?
老美洁A中國點解都跟。
國情不同,跟佢咁做洁A為物。
唔要中國共產黨領導,,,有無攪錯。

回覆 引用 TOP

香港係中國內鴾@個特區,按基本法成立。
唔係一個國家。
無理由跟人地國家咁攪洁A攪獨立運動咁開始做洈k謘C。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 反共大孽 於 2017-1-11 21:04 發表

因為香港廢青黃絲d普世價值絕大部分是美國提出的。
互聯網都係老美提出尼謘C。。

回覆 引用 TOP

飛機啦,電話啦,電腦啦,谷歌啦,蘋果手機,安卓系統,都係萬惡鵀悇攪出尼謘C。。

回覆 引用 TOP

老美攪得最大件洁A就係美金呢。。。

回覆 引用 TOP

西九果個叫名勝?

熱門搜尋: 心理輔導 設計 海外升學 日本留學
Should I purchase, no, pursue a taught master degree?

回覆 引用 TOP

她們當然會一邊罵美國什麼什麼的,一邊繼續日日開開心心咁用,

這就是 口裡說不, 身體卻很誠實, 在香討上 有份罵的人都是 如此的
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-1-11 09:40 PM 發表
飛機啦,電話啦,電腦啦,谷歌啦,蘋果手機,安卓系統,都係萬惡H老美攪出尼㗎。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 21:50 發表
她們當然會一邊罵美國什麼什麼的,一邊繼續日日開開心心咁用,

這就是 口裡說不, 身體卻很誠實, 在香討上 有份罵的人都是 如此的

唔係呀,佢地真係咁無恥。。。
做人,哪有這麼賤。。。?
唔會鵅C。。

回覆 引用 TOP

呵呵,一講真話美國無諮詢就起名勝,就刺激到d黃絲就好似我污辱佢地老豆甘。唔洗幫美國講好話啦,人地都唔知自己有你地班私生子,你地講好話都聽唔到。

回覆 引用 TOP

賤唔賤 我無意見

不過好笑的 是她們 常常說 祖國 如何如何 強大,有錢, 進步等

可她們 仍然 留在香港, 還有個藍c 的兒子 不去祖國 實習 而去新加坡

她說回祖國會難搵工, 這又一見証了 , 口裡說不,身體卻很誠實 的又一例子
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-1-11 09:56 PM 發表

唔係呀,佢地真係咁無恥。。。
做人,哪有這麼賤。。。?
唔會H。。。

回覆 引用 TOP

忘了說,她還說 移民會去新加坡

但之前還明明 說到中國 如何 好的

妳說多麼有趣呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 10:11 PM 發表
賤唔賤 我無意見

不過好笑的 是她們 常常說 祖國 如何如何 強大,有錢, 進步等

可她們 仍然 留在香港, 還有個藍c 的兒子 不去祖國 實習 而去新加坡

她說回祖國會難搵工, 這又一見証了 , 口裡說不,身體卻很誠 ...
自己去睇下排隊咻^鄉證多還是型國護照多。買大陸樓多還是買日本樓多。你唔做,你唔識唔等於無人做,無人識。

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 37 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。