• 瀏覽: 3,748
  • 回覆: 103
引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-1-13 10:05 AM 發表
從投票記錄來睇,香港有55至60%的人是黃絲
樓主反而說40%是真香港人,奇怪⋯⋯⋯⋯
maybe

但行動上 100% 奶共

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-13 10:34 AM 發表

真香港人真係唔多。
中國人身份。對香港有感情。有貢獻。對香港不離不棄。甘苦與共。

假香港人特別多。搵社會著數。大大聲博出位攪搗亂。做洋奴聽命西人。靜雞雞攞外國護照。又揸香港身份證。一有唔 ...
閣下對所謂「真香港人」嘅睇法只係你嘅一廂情願。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 11:36 AM 發表

啱喎。真係我個人想法。有咩問題?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 11:36 AM 發表

垃圾曼狗

引用:

反對 689 反到佢任期完結也都只係你嘅一廂情願

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-13 12:19 PM 發表

反對 689 反到佢任期完結也都只係你嘅一廂情願
689被中共放棄,一眾梁粉頓失精神支柱。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 12:39 PM 發表

689被中共放棄,一眾梁粉頓失精神支柱。
你憎恨 689
卻只能眼巴巴看著佢做足 5 年任期, 但又無可奈何
精神受到打擊, 可以理解

引用:
原帖由 nklj1 於 2017-1-13 12:00 PM 發表

垃圾曼狗
「最愛球隊:1 皇家馬德里2)車路士)3AC milan4) Bayern 5巴塞): 愛球負:朗拿甸奴, kaka<
愛隊1)巴西,(2)  Spain (3) Argentia (4)Germany (5)  France(\最憎國家隊: 南韓: ,England,北韓   希臘,所有非洲, 阿拉伯,東歐球隊       hope next世盃無黑哨」

絕世勝利球迷呀!!!

又愛皇馬又愛巴塞!!!

乜叫球「負」?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-13 12:42 PM 發表

你憎恨 689
卻只能眼巴巴看著佢做足 5 年任期, 但又無可奈何
精神受到打擊, 可以理解
全世界都係咁啦,共和黨人唔鍾意奧巴馬,都要同佢任期完結先可以揀當奴侵啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 12:46 PM 發表

「最愛球隊:1 皇家馬德里2)車路士)3AC milan4) Bayern 5巴塞): 愛球負:朗拿甸奴, kaka<
愛隊1)巴西,(2)  Spain (3) Argentia (4)Germany (5)  France(\最憎國家隊: 南韓: ,England,北韓   希臘,所有非洲, 阿拉伯 ...
最憎曼狗

引用:
原帖由 nklj1 於 2017-1-13 01:25 PM 發表

最憎曼狗
又捧皇馬又捧巴塞嘅勝利球迷,多一個唔多,少一個唔少。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 12:48 PM 發表

全世界都係咁啦,共和黨人唔鍾意奧巴馬,都要同佢任期完結先可以揀當奴侵啦。
當然不是喇 , 鬼佬無用嗟 , 以前香港人唔喜歡滿清, 會拋頭顱 .... 你敢嗎 ?

哈哈 ....

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-13 03:36 PM 發表

當然不是喇 , 鬼佬無用嗟 , 以前香港人唔喜歡滿清, 會拋頭顱 .... 你敢嗎 ?

哈哈 ....
我當然唔會啦,一將功成萬骨枯,機會太低。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-13 03:38 PM 發表

我當然唔會啦,一將功成萬骨枯,機會太低。
你有奶便是娘, 當然不會喇, 理解
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-12 03:23 PM 發表

搵錢要緊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]