• 瀏覽: 2,582
  • 回覆: 53
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-17 06:44 PM 發表

算把啦.
索性話凡同{中}有關必定反對!
嗎得囉.
財爺唔係中共任命9年?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-17 07:16 PM 發表

財爺唔係中共任命9年?
財爺畀犯民擺上台。畀個死亡之吻佢。

迫佢同亞爺反面。犯民用選票威脅財爺對抗中央。
有咩辦法唔死。

到時財爺失敗後。犯民就會指責佢係鬼。
好陰毒。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-17 05:53 PM 發表

堅定即係不分是非黑白。
我唔會喎,我對事唔對派。
黑白不分係黃絲犯民。

佢地贊成一定錯。佢地反對一定啱。歷史已經清楚呢個事實。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-17 06:23 PM 發表

我就對人唔對事,凡同689有關必定反對!
我都係對犯民黃絲不對事。

只要佢地反對。件事一定啱。

只要佢地支持。件事一定有陰謀。

犯民由回歸開始。日日攪鬥爭。攪破壞香港運動。
終於攪到香港生唔生。死唔死。

梁瓜杰為咗個人能奪權。將社會矛盾推到高峰。一群黑社會轉型做黑社團嘅人。夾埋廢青港獨L,打香港人。不停犯法博上位。
而家香港比班垃圾鬥到殘。居然將攪死香港責任向外推。話甚麼休養生息。背後就係讓中央同特區政府放鬆警戒。
班壞港派就會有機可乘。

而家就用手中選票做威脅。要薯片承諾否決831.要政府放棄告DQ4罪犯。

香港人要清楚一點。害港派係無休止地破壞。無一刻不想香港死。
要挽救香港。只要鬥倒害港派犯民黃絲黑政團。香港才有生機。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-20 09:37 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-10 11:13 PM 發表
其實邊有得鬥呢!

在只說真話的港人面前,支那奴隸的謊言早已沒有市場

蚛共蟈真的這麽好的話, 支那奴隸早已雞飛狗走逃囘大陸去了,還會賴在香港嗎?
中共統治嘅香港咁恐佈,班仆街黃屍點解仲賴死唔走

犯民班垃圾而家又鼓吹修補社會裂痕。

但係日日狂攻林鄭。唱好薯片,制造社會矛盾。
目的就係搶香港話事權。包括特首誰屬。

香港人不要受到犯民的語言偽術蠱惑。

香港人不要受犯民霸權統治。
香港會沉淪不起。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-24 10:13 PM 發表
犯民班垃圾而家又鼓吹修補社會裂痕。

但係日日狂攻林鄭。唱好薯片,制造社會矛盾。
目的就係搶香港話事權。包括特首誰屬。

香港人不要受到犯民的語言偽術蠱惑。

香港人不要受犯民霸權統治。
香港會沉淪不起。
梁粉搵到新主人希望延續689霸權統治,竟然好意思掉轉嚟講。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:10 PM 發表
今年係政治年。班害港分子會係呢一年盡力攪衰香港。

佢地會利用特首選舉制造社會混亂。

對班狗。唯一的方法係同佢地鬥爭。

任何新社會議題佢地都會搵到理由去攪。從西九。財政預算案。施政報告呢幾件事大肆攪香港 ...
其實應該先除法棍,包括守尾門之9官方。 而家要盡快踢走多幾件垃圾會內之垃圾,夠人後立即為23條立法,再加上人大多的釋法以正視聽,跟手就對付毒傳媒同教棍,唔好比機會佢地去害香港之下一代。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]