• 瀏覽: 2,581
  • 回覆: 53
今年係政治年。班害港分子會係呢一年盡力攪衰香港。

佢地會利用特首選舉制造社會混亂。

對班狗。唯一的方法係同佢地鬥爭。

任何新社會議題佢地都會搵到理由去攪。從西九。財政預算案。施政報告呢幾件事大肆攪香港。

3月係鬥爭高峰期。佢班友會係呢個月攪香港。包括網上班受薪黃絲。佢地會好勤力出帖。亂咁反。

毒果。犯民寫手會好努力攪。

可能美國反中大計其中一環:香港會由特朗普上台後加大力度。
不要忘記肥佬黎助手Mark Simon就係共和黨香港負責人。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 22:10 發表

任何新社會議題佢地都會搵到理由去攪。從西九。財政預算案。施政報告呢幾件事大肆攪香港 ...
冇得鬥。點解?三軍未動,糧草先行。親中市民冇北京支持,點同美國鬥?

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-1-10 10:20 PM 發表

冇得鬥。點解?三軍未動,糧草先行。親中市民冇北京支持,點同美國鬥?
黃絲又真係資源多。

剩係佔中物資都源源不絕。

網上黃絲一味指責其他人收錢。其實係掩飾自己真正收錢。

正如犯民指政府洗腦。佢地正正就係向公眾洗腦。

又話特朗普上台無糧 而家又吹到黃絲係好似五毛

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-1-10 11:00 PM 發表
又話特朗普上台無糧 而家又吹到黃絲係好似五毛
有好多收錢黃絲網特嘅。你留意下就知。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:10 PM 發表

任何新社會議題佢地都會搵到理由去攪。從西九。財政預算案。施政報告呢幾件事大肆攪香港 ...
其實最害港係建制派,
咩都唔反思,只識擦鞋

引用:
原帖由 dmcgory 於 2017-1-10 11:13 PM 發表
其實邊有得鬥呢!

在只說真話的港人面前,支那奴隸的謊言早已沒有市場

蚛共蟈真的這麽好的話, 支那奴隸早已雞飛狗走逃囘大陸去了,還會賴在香港嗎?
香港就是大陸,
法輪台狗可以去中華民國

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-10 23:14 發表

香港就是大陸,
法輪台狗可以去中華民國
佢話佢系英國籍喎,如果英國肯收,香港都留佢唔住。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:10 PM 發表

鹵味策劃中

梁粉又倒中共米。

中共放棄689就係放棄事事鬥臭嘅低智689路線。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 01:34 AM 發表
梁粉又倒中共米。

與犯民黃絲鬥爭係長遠的工作。老美想亡中國。唔會因時間長而改變。
黃絲犯民等洋奴。按老美進退步伐行動。
如神兄所言。其他低等黃絲狗會跟著吠。
一些叛徒會盡量爭取搗亂香港機會。

cy講得啱。呢度係中國地方。你來做咩。

唔知醜。以為搗亂完唔使受就肆意搗亂。香港亂咗就做返洋奴食花生。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 01:34 AM 發表
梁粉又倒中共米。

中共嗎讓左老慒懂,唔鬥,
讓左松松,唔鬥,
讓左估中撚,由得你訓街
結果是,
黃屍西奴美狗法輪港獨撚變本加厲.

係D黃屍同行,
已經說林鄭是689 2.0 啦.

黃絲最鍾意挑釁。

羅冠聰明明可以走特別通道避免與群眾衝突。佢係要走機場大堂挑釁。打人係唔啱。不過專登去挑釁人係邊個問題呢。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-11 07:44 AM 發表

與犯民黃絲鬥爭係長遠的工作。老美想亡中國。唔會因時間長而改變。
黃絲犯民等洋奴。按老美進退步伐行動。
如神兄所言。其他低等黃絲狗會跟著吠。
一些叛徒會盡量爭取搗亂香港機會。

cy講得啱。呢度係中國 ...
689都已經係棄卒一隻,都仲有咁多盲毛死撐。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]