• 瀏覽: 7,155
  • 回覆: 17
滿口歪理

唔好話佢係香港人,就算 非洲人 都可以去啦

以妳logic ,你都唔可以去中國 以外地方
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-1-10 08:05 PM 發表

梁振英有講錯咩?

呢度係香港,係升五星旗嘅地方,唔係中國人,走來做咩?

係陳家洛自己都唔當自己係中國人,先覺得CY玩佢啫! 如果唔係,佢第一句就要用“我係中國人”反擊CY啦!

陳家洛話佢係香 ...

黎黎去去都係cap得一個人講,
用一張圖講一世 表示妳地已沒其他技倆了
引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:40 PM 發表

佔中個時話法律第二。唔記得嗱。

你班友搗亂理由隨時變。

ABC,之後就葉劉23條復辟。而家又變成cy2.0,

根本係犯民班友無機會做特首。邊個上都照反。

攪衰香港又唔使你地班25仔受。轉頭飛去做洋奴就攪掂。 ...

個意思 係妳自己 妄自猜測,

所以不值得 大家 浪費時間 思考

反正佢做咩妳都可以 無限惡意幻想
引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:48 PM 發表

講完唔算數。
戴耀廷講為咗要爭取佢自己個真普選。要公民抗命。即係犯法去抗爭。

你唔知咩。

當然人人都知,全世界 都睇到 香港 就黎淪陷

由香港 一國兩制 就快變成 一國一制
引用:
原帖由 lewark 於 2017-1-10 10:59 PM 發表

係黃絲惡意破壞香港。

人人都知。

好心妳咪亂入啦, 係度亂嗡廿四

一篤??? 一人一篤嘛
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-10 11:08 PM 發表

你班黃屍嗎一樣一篤屎講一世

原來係你心目中 全世界 係唔包括 中國

一早都說了妳 紅皮黃心 啦
引用:
原帖由  於 2017-1-10 11:09 PM 發表

全世界嗎即係又係西人的{全世界}

呵呵~ 大家睇清楚 佢d歪理
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-10 11:13 PM 發表

你嗎示範左將只有一個人屙左一篤屎,
無限抹黑至每一人屙一篤屎。

自己睇9樓,唔明就睇到明為止
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-1-10 11:28 PM 發表

你又學樓主搬龍門啊?

陳家洛自己都唔認自己係中國人,CY有講錯咩?

冇啦…

家陣陳家洛唔應該去嘅地方又去咗,CY又冇趕走佢,淨係問陳家洛嘢啫,咁都唔得? 又係你班黃屍話“言論自 ...

唔好同呢 班 紅封包 嘈啦

事實勝於雄辯, 就係反對 建制派 的 香港人 越來越多

佢地d "鐵票" 幾年後都唔知仲淨多少

由她們 自己在香討 玩多p吧
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 08:41 AM 發表

你又知?

事實就係佢係公民黨黨員,公民黨從來冇講過支持「港獨」,閣下一廂情願話人地「港獨」「叛國」,究竟有冇任何證據?

有嘅請交俾強國猿,立刻依法逮捕。

她們 認為  要將 錯 都說成 對 的才是

說出事實的 統統就是 叛國
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 11:56 AM 發表

唔支持港獨唔係撐中?

他們不會說 對,他們只會說 國內 從沒發生過這種事
因為統統都是 做假的
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:08 PM 發表

{他們}說過通街屙屎是對嗎.
{他們}說過貪污是對嗎.
{他們}說過制做地溝油是對嗎.
{他們}說過起豆腐渣樓是對嗎.
是邊D{他們}說過呢.

呵呵~ 妳現在不正是這樣嗎?

將 黃屍西奴美狗法輪港獨撚 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的.
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:18 PM 發表

{他們}從沒有假設從沒發生過這種事.

反而是你呢D黃屍西奴美狗法輪港獨撚
假設經常發生,日日發生,時時發生.

你們的工作就是將一百萬分之一,一千萬分之一,
無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人 ...

所以說出事實的人 都是 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷

個個都是 叛國
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:24 PM 發表

係呀.
咁嗎俾黃屍西奴美狗法輪港獨撚感受下,
俾人無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的的感覺囉.

等你地感受下當日自由行俾你地屈都是通街屙屎既感受囉.

只要 說出有人 通街屙屎 都已經 叛國了
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:30 PM 發表

說出有人通街屙屎是事實.
說出人人都通街屙屎就不是事實.
你唔係咁都分唔到掛.

同樣叛國,. 唔 讚美 祖國 的統統 當成 叛國
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:33 PM 發表

係呀.
有人日日說出"天滅中共"都冇事啦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]