• 瀏覽: 7,137
  • 回覆: 211
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 12:32 AM 發表

我支持邊個搞港獨嘅人?點解我自己都唔知?

我幾時反對DQ梁游?我之前反對「釋法」。
冇ga ,你唔好話我知你9月投建制wor

釋法係為左DQ梁游,反釋法又支持DQ梁游,思覺失調?

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-1-11 12:40 AM 發表

冇ga ,你唔好話我知你9月投建制wor

釋法係為左DQ梁游,反釋法又支持DQ梁游,思覺失調?
講出問題核心啦,究竟除咗梁遊等幾個之外,其他嘅泛民幾時「港獨」?

我支持以既定既法例DQ梁游,唔代表我支持釋法。

我支持香港減少人口,唔代表我支持核平新界(雖然結果係香港減少人口)。明唔明?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 12:44 AM 發表

講出問題核心啦,究竟除咗梁遊等幾個之外,其他嘅泛民幾時「港獨」?

我支持以既定既法例DQ梁游,唔代表我支持釋法。

我支持香港減少人口,唔代表我支持核平新界(雖然結果係香港減少人口)。明唔明?
其實“港獨”又唔係咩醜事,點解個個都唔認?

泛民唔支持港獨,點解連正經宣誓都唔得?9仲要護送梁游入議會?前幾日仲去勾結台獨?

釋法都唔係第一次,閣下前5次都反?淨係DQ梁游先來反

我都唔支持核平新界,不過我支持泛民核平新界lor....

[ 本帖最後由 亂9咁ban人 於 2017-1-11 12:59 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-1-11 12:54 AM 發表

其實“港獨”又唔係咩醜事,點解個個都唔認?

泛民唔支持港獨,點解連正經宣誓都唔得?9仲要護送梁游入議會?前幾日仲去勾結台獨?

釋法都唔係第一次,閣下前5次都反?淨係DQ梁游先來反

我都唔支持核平新界,不 ...
唔支持港獨,同支持合法選舉獲勝嘅人行使權力係兩件事。

我每次釋法都反對。

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2017-1-10 10:37 PM 發表
如果剩係睇cy講呢句,確係令人覺得無喱頭,但原來有個前因,同佢開左個玩笑:
梁振英在網誌又引述陳家洛在前年1月接受報章訪問時曾提及,自己在班上曾挑戰學生,問他們有無想過有天早上醒來,五星紅旗升不起。網誌又引述去年9月陳家洛在報章撰文中提及,「試想像某天一覺醒來,那象徵着中國共產政權的五星紅旗升不起來了,這個政權真的倒了」。 ...
窒得好。

呢個係升五星紅旗嘅地方,你今日出嚟呢度做乜嘢?. ..嗰邊有個居民,佢攞住支五星旗來我哋呢個地方,陳家洛,你嚟呢度做乜嘢?

攞住支五星旗的居民,像徵著愛國人仕而唔係漢奸走狗,升五星紅旗嘅地方唔歡迎漢奸走狗。如果唔明俾人窒啲乜,真係好低B

CY冇錯,佢一路只係問 陳家洛嚟呢度做乜。陳家洛惡念太深諗歪了真係「無得救」和「痴咗線」。佢點解唔簡單講句我都係來向五星旗至敬,國際禮儀嗎!

冇錯,總舵主成日幻想有一日五星紅旗不再升起,咁響五星紅旗飄揚地方應該好痛苦,CY叫佢唔好黎為佢好。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 01:29 AM 發表

唔支持港獨,同支持合法選舉獲勝嘅人行使權力係兩件事。

我每次釋法都反對。
呢D合法選舉獲勝嘅人係濫用權力呀.

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 12:44 AM 發表

去台灣同台獨撫一齊,
咁都仲唔算「港獨」呀.

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 12:34 AM 發表

唔係中國人唔可以去升中國五星旗嘅場所?

閣下永遠唔離境?
你呢個問題我已重覆解答幾次啦…

點知你都仲要問,究竟係你盲咗,定係你眼大?

第4個回覆,仲早過你戰友嘅第9個,唔明睇到明,明咗好回答問題:CY有講錯嘢咩?

唔識答就繼續搬龍門,繼續話兩者冇關係……

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-10 10:31 PM 發表

哈哈哈,689話人地面皮厚?

請即刻陳家洛幾時叛國?定又係閣下毫無根據嘅指控?
講過希望五星旗升唔起.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 08:12 AM 發表

講過希望五星旗升唔起.
希望五星旗升唔起就係叛國?快啲叫強國猿拉人啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 08:14 AM 發表

希望五星旗升唔起就係叛國?快啲叫強國猿拉人啦。
要拉都拉日日企街大喊天滅中共果D先.
嗎就係一國兩制保護左你地班黃屍西奴美狗法輪港獨撚囉.

香港自由度世界第一,
不是流的.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 08:22 AM 發表

要拉都拉日日企街大喊天滅中共果D先.
嗎就係一國兩制保護左你地班黃屍西奴美狗法輪港獨撚囉.

香港自由度世界第一,
不是流的.
總之習大帝都成日話「依法施政」,咁人地希望五星旗升唔係冇犯法吖嘛。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 08:24 AM 發表

總之習大帝都成日話「依法施政」,咁人地希望五星旗升唔係冇犯法吖嘛。
所以香港有言論自由,
日日喊天滅中共都得,
講明希望五星旗升唔起又得.
中國有法治囉.

但希望五星旗升唔起既人,
自己知自己係乜啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]