• 瀏覽: 7,141
  • 回覆: 211
他們不會說 對,他們只會說 國內 從沒發生過這種事
因為統統都是 做假的
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:08 PM 發表

{他們}說過通街屙屎是對嗎.
{他們}說過貪污是對嗎.
{他們}說過制做地溝油是對嗎.
{他們}說過起豆腐渣樓是對嗎.
是邊D{他們}說過呢.

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:12 PM 發表
因為統統都是 做假的

哈哈 ... 發生過, 你又能如何 ?

毒果一面之詞,係咪事實都成疑。

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:12 PM 發表
因為統統都是 做假的
{他們}從沒有假設從沒發生過這種事.

反而是你呢D黃屍西奴美狗法輪港獨撚
假設經常發生,日日發生,時時發生.

你們的工作就是將一百萬分之一,一千萬分之一,
無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的.

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-11 12:15 PM 發表

哈哈 ... 發生過, 你又能如何 ?
發生過嗎得囉.
有自由行在香港通街屙屎.
認唔認有先.
認就得啦.

結論:
所有自由行都是通街屙屎的.

呵呵~ 妳現在不正是這樣嗎?

將 黃屍西奴美狗法輪港獨撚 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的.
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:18 PM 發表

{他們}從沒有假設從沒發生過這種事.

反而是你呢D黃屍西奴美狗法輪港獨撚
假設經常發生,日日發生,時時發生.

你們的工作就是將一百萬分之一,一千萬分之一,
無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:21 PM 發表

將 黃屍西奴美狗法輪港獨撚 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的.
係呀.
咁嗎俾黃屍西奴美狗法輪港獨撚感受下,
俾人無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的的感覺囉.

等你地感受下當日自由行俾你地屈都是通街屙屎既感受囉.

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:21 PM 發表

吓,原來要真普選只係一個黃絲架咋?

所以說出事實的人 都是 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷

個個都是 叛國
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:24 PM 發表

係呀.
咁嗎俾黃屍西奴美狗法輪港獨撚感受下,
俾人無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷成人人都是這樣的的感覺囉.

等你地感受下當日自由行俾你地屈都是通街屙屎既感受囉.

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:27 PM 發表
所以說出事實的人 都是 無限放大,無限上綱,無限渲染,無限吹噓,無限伸廷

個個都是 叛國
說出有人通街屙屎是事實.
說出人人都通街屙屎就不是事實.
你唔係咁都分唔到掛.

只要 說出有人 通街屙屎 都已經 叛國了
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:30 PM 發表

說出有人通街屙屎是事實.
說出人人都通街屙屎就不是事實.
你唔係咁都分唔到掛.

引用:
原帖由 nicencl 於 2017-1-11 12:32 PM 發表
只要 說出有人 通街屙屎 都已經 叛國了
係呀.
有人日日企街說出"天滅中共"都冇事啦.

同樣叛國,. 唔 讚美 祖國 的統統 當成 叛國
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-1-11 12:33 PM 發表

係呀.
有人日日說出"天滅中共"都冇事啦.

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-10 10:31 PM 發表

哈哈哈,689話人地面皮厚?

請即刻陳家洛幾時叛國?定又係閣下毫無根據嘅指控?
你自己也是憑陳家洛一面之辭去指控689
還敢說別人?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-1-11 12:11 PM 發表

你反對 ?
我唔反對強國一黨專政呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]