• 瀏覽: 4,483
  • 回覆: 111
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 10:41 AM 發表

689就係同日本右翼同一水平。
原諒佢啦。
見到老曾被告,下個可能係佢。仲邊有心機應酬你呀!

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 11/1/2017 09:32 發表

屎忽撞棍中番次喎

事實人地記者就係想班右翼分子表現出佢地係支持二戰之嘛

無論係圍攻記者, 又或係你既答法, 右翼份子都係表現出: 我就係好戰, 我就係認為日本發動二戰係對既
同泛民一樣:攪死香港是對的,表面上唔認之嘛。

引用:
原帖由 pp49pp 於 11/1/2017 10:09 發表
所以話呢用扯旗嚟回應嘅人係弱智嘅。
信蘋果日報嘅人係更弱智。
梁振英唔係咁答,陳家洛作文,真係有人信。

有錄音嗎?無,因為陳生已毫無價值,記者唔會理佢。

引用:
原帖由 x747x 於 2017-1-11 10:58 AM 發表

信蘋果日報嘅人係更弱智。
梁振英唔係咁答,陳家洛作文,真係有人信。

有錄音嗎?無,因為陳生已毫無價值,記者唔會理佢。
吓!呢樹邊個同你講信蛇果報。
冇人喎。
放屁要放啱地方吖大佬,咁無公德架。

引用:
原帖由 pp49pp 於 11/1/2017 11:01 發表

吓!呢樹邊個同你講信蛇果報。
冇人喎。
放屁要放啱地方吖大佬,咁無公德架。
我無話你,係你自己對號入座啫。

引用:
原帖由 x747x 於 2017-1-11 11:13 AM 發表

我無話你,係你自己對號入座啫。
唔係你或我呀!係冇呀!
我我幫你問多次。
有冇信蛇果報呀?

引用:
原帖由 pp49pp 於 11-1-2017 08:34 發表
這裏是升日本旗的地方。
這裡是中國香港特別行政討論區,哈哈~

引用:
原帖由 我是大淡友 於 2017-1-11 10:47 PM 發表

這裡是中國香港特別行政討論區,哈哈∼
當然,你只能夠係咁上下大嘅井度啦。

打記者,真不該。

就是鬼佬記者夠膽問,
哪些所謂亞洲戰勝國家嘅記者,
就九流流,又無膽去問啦。

引用:
原帖由 邊際流星 於 2017-1-11 10:41 PM 發表

黃絲西奴 就與 日本右翼一個水平

連德國在二戰史觀 上 都不恥與 不反省歷史的 倭寇為伍
咁又係呀!不反省歷史,掩飾罪行的,有識之仕,不屑為伍。
但你就不恥為伍,不知恥與其為伍。

[ 本帖最後由 pp49pp 於 2017-1-12 06:44 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 邊際流星 於 2017-1-11 10:41 PM 發表
黃絲西奴 就與 日本右翼一個水平

連德國在二戰史觀 上  都不恥與 不反省歷史的 倭寇為伍
強國共產黨粉好意思講反省歷史?

勝者為王,所以共朝習大帝受命於天。

但係講反省歷史?真係死咗都笑翻生。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-1-11 08:44 AM 發表

答得好
答得有幾好啊?

日本仔响自己地頭圍攻一個德國人,人多蝦人少,人地只係問句嘢啫,日本人就玩暴力,Caledis 你做為日本人,好應該對自己同胞嘅暴行感到羞愧先係嘛……^_^

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-1-12 07:55 AM 發表

答得有幾好啊?

日本仔响自己地頭圍攻一個德國人,人多蝦人少,人地只係問句嘢啫,日本人就玩暴力,Caledis 你做為日本人,好應該對自己同胞嘅暴行感到羞愧先係嘛……^_^
我不嬲對日本右翼政客無乜好感,佢地同689/梁粉咁上下禮義廉。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-11 10:54 AM 發表

原諒佢啦。
見到老曾被告,下個可能係佢。仲邊有心機應酬你呀!
我就真係同情你啦…

件事好明顯,德國人已經去咗升日本旗嘅地方,同陳家洛一樣都已經去咗可以升中國五星旗嘅地方……佢地嘅行動自由冇影響喔…

結果,德國人就俾日本仔圍攻,而陳家洛完全冇俾人趕走喔…

咁簡單嘅分別你都分唔到,我係咪應該原諒你嘅簡單呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]