• 瀏覽: 12,556
  • 回覆: 384
奴無知而不自知、無恥而不知恥、可憐而又不值得可憐
引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-12-31 07:19 PM 發表
港人見多識廣,非下賤的支那奴隸所能相比,知道世界上大多數喪盡天良的惡行都是以國家的名義來施行的。

所以港人很關注

1. 所謂的國是屬於誰的
2. 管治國家的政權究竟有沒有得到人民的授權
3. 其 ...
dmcgory 既意思:港人見多識廣<----日日揸住部手機睇動新聞及Facebook

井底觀天

國號只是虛名。整個中國只是一個大黨。沒有人民只有黨民。
民主只是西方文化。想享受民主就只有移民。同黨爭權,只有死路一條。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 12:46 PM 發表
國號只是虛名。整個中國只是一個大黨。沒有人民只有黨民。
民主只是西方文化。想享受民主就只有移民。同黨爭權,只有死路一條。
香港唔會有所謂民主架啦,你去印度亨受啦!

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2017-1-1 01:05 PM 發表

香港唔會有所謂民主架啦,你去印度亨受啦!
你眼中民主圌家就只有天竺。難怪會認為自己的是社會主義天堂。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 03:28 PM 發表

你眼中民主圌家就只有天竺。難怪會認為自己的是社會主義天堂。
民主是糖衣毒藥,除了民主教主國和幾個打手國,其餘所謂民主國家都冇好日子過。我眼中不中民主毒國家只有幾個,都是有膽向你主人say no的真漢子。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2017-1-1 04:02 PM 發表

民主是糖衣毒藥,除了民主教主國和幾個打手國,其餘所謂民主國家都冇好日子過。我眼中不中民主毒國家只有幾個,都是有膽向你主人say no的真漢子。
民主國家都有不同程度的發展。
大陸人最愛送子女去個啲咪好囉。
大陸人對主子say no真係要好大勇氣。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 04:16 PM 發表

民主國家都有不同程度的發展。
大陸人最愛送子女去個啲咪好囉。
大陸人對主子say no真係要好大勇氣。
黃屍成日話乜乜送仔女去乜乜,呢D只係黃屍9叫口號,全無事實根據,好似深圳半日遊一樣,圖都冇張就9吹,全世界都見到中國用百幾隻戰艦向你主子say no

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2017-1-1 06:15 PM 發表

黃屍成日話乜乜送仔女去乜乜,呢D只係黃屍9叫口號,全無事實根據,好似深圳半一日遊一樣,圖都冇張就9吹,全世界都見到中國用百幾隻戰艦向你主子say no
扣帽即係話你道理講唔過人。呢個世界唔係得黃藍絲。醒少少啦。係呀!無証據呀!好心你睇多啲新聞啦。
中共人最愛去留學嘅地方係美國。你叫佢哋唔好去啦,去北韓啦。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 06:29 PM 發表

扣帽即係話你道理講唔過人。呢個世界唔係得黃藍絲。醒少少啦。係呀!無証據呀!好心你睇多啲新聞啦。
中共人最愛去留學嘅地方係美國。你叫佢哋唔好去啦,去北韓啦。
對號入座同扣帽子係兩回事,乜你認為冇外國人來中國留學咩?中國人去外國留學有乜出奇!

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2017-1-1 06:38 PM 發表

對號入座同扣帽子係兩回事,乜你認為冇外國人來中國留學咩?中國人去外國留學有乜出奇!
你仲唔係扣帽。我幾時話冇人嚟中共留學。
我幾時話奇,一啲都唔奇。父母一定為子安排最好嘅。
但你啲仔女一定要送去大陸留學,唔好去埋啲民主鬼地方。分分鐘比人洗腦返嚟呀。
言行一致呀!唔好學大陸人呀!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 06:49 PM 發表

你仲唔係扣帽。我幾時話冇人嚟中共留學。
我幾時話奇,一啲都唔奇。父母一定為子安排最好嘅。
但你啲仔女一定要送去大陸留學,唔好去埋啲民主鬼地方。分分鐘比人洗腦返嚟呀。
...
我幾時話你冇話冇人嚟中國留學。出國留學目的是學些自己國家沒有得智識同科技,所以世界各國都有人會出國留學,系班黃屍知道大陸有人出國留學的消息用嚟打飛機。

師兄 乜D特徵講到咁似黑社會

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2017-1-1 07:13 PM 發表

我幾時話你冇話冇人嚟中國留學。出國留學目的是學些自己國家沒有得智識同科技,所以世界各國都有人會出國留學,系班黃屍知道大陸有人出國留學的消息用嚟打飛機。
你睇吓你。冇信心呀。
吓吓扣帽。
你個世界就只有黃絲呀?
打飛支似係你多啲啦。
你為子女好呀!送去邊留學呀?歐美首選啦。
涼突啲女,番文叻個中文呀。得個皮係黃,個心係白架。
你繼續做縮頭烏龜啦,偉大嘅領導一定會送仔女去歐美留學。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-1-1 10:08 PM 發表

你睇吓你。冇信心呀。
吓吓扣帽。
你個世界就只有黃絲呀?
打飛支似係你多啲啦。
你為子女好呀!送去邊留學呀?歐美首選啦。
涼突啲女,番文叻個中文呀。得個皮係黃,個 ...
你仲冇信心兼自悲啦,下下唔扺得人哋有得出去讀書,狂扣留學生帽子。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]