• 瀏覽: 2,025
  • 回覆: 32
總之邊個有機會就鬥邊個。

林鄭鬆口話考慮。班洋奴。黃絲火速轉向。立刻鬧林鄭。

總之就係衰。又話政改過唔到都係林鄭最大責任。又話佢係扮野王。
總之就係反。反。反。。

黃絲洋奴。set 好target 未?
聽日到亞松開聲又要轉鬥倒對象。

班洋奴。黃絲真係好唔得閒。

葉劉啱啱先畀黃絲喊下台。

今日下午變咗林鄭唔得。要下台。

究竟邊個下台好呀?

班黃絲。洋奴諗定未。

聽日又有人出來選。
你地改唔切喎。

犯民。黃絲。洋奴 鬥 林鄭 關妳鬼事咩

妳只係 粱特首 個奴婢 而已, 好心妳關心自己個主子好過啦

引用:
原帖由 nicencl 於 2016-12-11 12:28 AM 發表
犯民。黃絲。洋奴 鬥 林鄭 關妳鬼事咩

妳只係 粱特首 個奴婢 而已, 好心妳關心自己個主子好過啦
收到order嗱。

聽日可能又有另外一個出來。

改口都改唔切。
你地洋主子咪白養你。

妳要記住, 妳地係明燈, 支持邊個死邊個
引用:
原帖由 lewark 於 2016-12-11 12:35 AM 發表

收到order嗱。

聽日可能又有另外一個出來。

改口都改唔切。
你地洋主子咪白養你。

成班梁粉自己未收到order唔知邊個係下任主子,好似啲綿羊無咗牧羊犬咁,無晒方向,係度亂吠。

引用:
原帖由 caledis 於 2016-12-11 01:20 AM 發表
成班梁粉自己未收到order唔知邊個係下任主子,好似啲綿羊無咗牧羊犬咁,無晒方向,係度亂吠。
成班黃屍西奴美狗法輪港獨撚,
自己未收到order唔知邊個係下特首,
好似啲綿羊無咗牧羊犬咁,無晒方向,係度亂吠.

引用:
原帖由 lewark 於 2016-12-11 12:20 AM 發表

總之就係衰。又話政改過唔到都係林鄭最大責任。又話佢係扮野王。
總之就係反。反。反。。

聽日到亞松 ...
現在佢地話追求的真普選又唔重要啦

轉完又轉㗎

引用:
原帖由 lewark 於 2016-12-11 12:35 AM 發表

收到order嗱。

你咁快收到order?
高級喎,係無白養你!

引用:
原帖由 wk221ab 於 2016-12-11 02:23 PM 發表

現在佢地話追求的真普選又唔重要啦

轉完又轉㗎
精神分裂咪呢種囉

瘋狂洗版。舖天蓋地。

不吐不快 - 姚鈴
心繫時事,愛恨分明的企業女高層

有一口氣,點一盞燈
年初第一篇稿,曾說過希望香港減少戾氣,大家心平氣和,重新開始。

十天八天過去,環顧四周,姚鈴就知道甚麼叫失望。情況不止沒有半點改善,更令人沮喪的是,短短幾天,已足夠看得清清楚楚——原來換人並非關鍵,問題根本簡單不過,無論是誰,只要是疑似獲得中央青睞的,就必被泛民圍剿,任你幾打得都無偈傾。

哪有可能有和順的感覺?香港有些人,不打CY,就打CY 2.0。不打酸葡萄,就打林鄭妹妹。林鄭連出席跑步活動都被報以噓聲了。星爺沒有錯,地球原來真的很危險。

愈來愈覺得,誰是下屆特首好難估。發盡功力都只猜到不會是CY,然後呢,茫無頭緒。忽然發生這麼多事情,讓反對派的槍膛上滿子彈,因為CY不競逐連任的短暫緩和氣氛提早中斷,好想有系統地分析一下形勢,但這麼複雜,真的頭痛了。

在這個關鍵時刻,又有個泛民色彩濃烈不堪的網上眾籌媒體面世,創辦班底粒粒皆星,背後誰是推手?有沒有即時議題?對特首選舉、香港未來可有既定立場?

可恨中間溫和理性路綫永遠跑不出像樣的重炮手,一個湯家驊,能點幾盞燈?

(本欄逢周二、四刊登)

引用:
原帖由 lewark 於 2016-12-11 00:20 發表

總之就係反。反。反。。

聽日到亞松 ...
你錯了,狗見人就吠,衰狗呢,主人喝都唔停。自動自覺,邊使order?

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-1-10 09:50 PM 發表

你錯了,狗見人就吠,衰狗呢,主人喝都唔停。自動自覺,邊使order?
有幾隻黃絲狗定時定候係犯民狂攻時就會走出來吠。

話無人指使真係無人信。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]