• 瀏覽: 4,451
  • 回覆: 74
黃絲。犯民近來瘋狂攻擊林鄭。
睇情況林鄭應該係下屆特首。
只要犯民同黃絲反對的。
政策一定啱。
企係佢班人對面一定無錯。

犯民應該會撐胡官。薯片都係麻麻。
佢同貪曾關係密切。
黃絲。犯民力撐。肯定畀中央否決。

胡官應該係 second choice.

老董係乙木。本來同香港命局配合。可惜太多火。引發香港本命火。越燒越裂烈。

貪曾甲木。同特區同類。官殺重。按章工作。只跟上頭指示。衰係財破印。今年官非應該走唔甩。
唔做唔錯平穩過咗幾年。留下大堆手尾。

cy庚金。畀香港個局火燒到不似人形。內心辛苦到不堪。佢嘅政策對香港幫助好大。係養育香港嘅根源。不過本人對香港甲木克制。令社會有反彈聲音。

薯片辛金。佢做到特首就慘。佢自己慘。仲痛苦過Cy.

葉劉又係。同薯片差唔多咁痛苦。而且地支有衝。同Cy一樣。社會都係吵鬧不堪。

林鄭同老董。貪曾一樣係木。同香港相配。地支合多。可以令社會和諧些。不過火重。同老董差唔多。有些政策會消耗香港。

胡官丁火。特區的矛盾會養育到佢。社會越爭吵。越多矛盾。對佢越有利。
胡官上場都唔錯。等佢出d政策鉗制班搗亂分子同犯民。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-12 08:50 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

再估算一下。

一過立春到丁酉年。
薯片同葉劉流年沖正日支。兩個都會有意想不到的不好消息。可能入唔到閘。

而胡官命格來講較平穩。無咩波浪。好大機會入到閘。

可能會出現胡官單挑林鄭。

而林鄭係3月選舉月月正衝日支。年支。整局不穩。佢係呢個月相當不利。有好大壓力。
不過能否當選真係估唔到。

因為林鄭同胡官做都對香港未來十年平穩有利。一個林鄭八字有合。能團結大眾。不過能力可能唔足夠駕馭。因為身弱。
胡官公正包容。能穩定香港。不過無管治經驗。

葉劉同薯片唔係咁好。

尤其葉劉地支沖。好難令社會和諧。
薯片人會激化矛盾。對香港平穩不利。

其實我想支持葉劉,佢仲有冇機會?

又改去選
官員承諾當食生菜

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2017-1-12 05:58 PM 發表
又改去選
官員承諾當食生菜
對香港有利有得啦。

好多政客都係講完就當無。有咩出奇。

1,林鄭
2,葉劉

我都支持

[ 本帖最後由 chachah 於 2017-1-12 07:35 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

我支持:
1:林鄭。
2:薯片。

[ 本帖最後由 lewark 於 2017-1-25 01:38 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

希望林鄭頂得順泛民的瘋狂攻擊!

引用:
原帖由 tsang000111 於 2017-1-12 09:46 PM 發表
希望林鄭頂得順泛民的瘋狂攻擊!
3月係最關鍵,犯民部署係3月全面攻擊香港人,趁選特首攪冧香港包括特首候選人.佢頂唔頂得順好難講.

胡官啦!條友吹到天下無敵,唔俾佢試下點得呀?反正香港都係死梗

葉劉係過年後應該第一個玩完.

睇佢係西九玩謝犯民黃絲。
實在大快人心。

支持。

支持林鄭. 薯片做唔洗講行貪曾條路, 官商勾結

支持湯房波做財政司

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]