• 瀏覽: 2,062
  • 回覆: 56
【經濟日報專訊】新民黨主席葉劉淑儀將於下周四(15日),即下周一選委會選舉有結果後,宣布參選特首,盡早全面投入競選工程。據悉,特首梁振英很大機會在本月下旬赴京述職後,宣布角逐連任 ...

其實咁辛苦, 仲做嚟做咩吖. 如果葉劉上就好囉

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/梁月底述職後-料宣布爭連任-225520947.html

689眼見財爺及葉劉下星期入閘吹定自己還有機會連任

我淨係想知,梁振英落台後,飯民叫邊個上台,就可以解決到當前香港問題?希望飯民做到實事,唔好淨嗌口號就收工

預左有佢份啦

引用:
原帖由 alexlaw121692 於 2016-12-8 12:27 PM 發表
預左有佢份啦
覺唔覺這幾天,越來越少五毛護主。

看來大勢已去

引用:
原帖由 dealyou 於 2016-12-8 10:21 AM 發表
我淨係想知,梁振英落台後,飯民叫邊個上台,就可以解決到當前香港問題?希望飯民做到實事,唔好淨嗌口號就收工
我覺得佢地根本無預算派人參選特首,
那麼個個屬建制的去參選,
佢地都大力反對,
咁算點?

引用:
原帖由 dealyou 於 2016-12-8 10:21 AM 發表

引用:
信我啦,只要下屆唔係梁振英的話,泛民一定又話好懷念梁振英

附件

images.jpg(8.95 KB)

支持CY連任!!!

689和之前兩任唔同,做得好唔好係一件事,但呢隻狗令到香港人撕裂。換個人,和諧啲,大家會開心啲

引用:
原帖由 saracrystal 於 2016-12-8 01:27 PM 發表
689和之前兩任唔同,做得好唔好係一件事,但呢隻狗令到香港人撕裂。換個人,和諧啲,大家會開心啲
單單和諧唔係解決問題既方法

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]