• 瀏覽: 2,702
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 aldonza 於 2016-12-7 10:01 AM 發表
樓主好想中美開戢?
班義和拳拳民;除左造謠抹黑;文革式打壓;危言聳聽之外.........

仲識得乜呢?

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-12-7 09:28 AM 發表

因此中,美唔打仗最好。

樓主鼓吹中美大戰,最終害死自己全家。
是非黑白要分清!!邊條樓主賤得過老尾,對外掉炸彈,家裡玩子彈,最兇殘的國家.

引用:
原帖由 aldonza 於 2016-12-7 10:01 AM 發表
樓主好想中美開戢?
想你XX,眼見太多老尾拆孩久不停將老美捧到上神檯,蝦蝦霸霸,班智將立鴨唔知自己現在的勤快地派膠,將來可以被飛彈炸中作回報.

引用:
原帖由 lotuguy 於 2016-12-7 02:18 PM 發表

班義和拳拳民;除左造謠抹黑;文革式打壓;危言聳聽之外.........

仲識得乜呢?
巴打說得好,老尾那場軟戰爭,黃C最喜愛文革式打壓市民.食久餅的叫人衝,自已鬆.

引用:
原帖由 KZRTO 於 2016-12-6 22:06 發表
個人覺得,伊拉克現在還是支離破碎,血流成河,香港可沒落至此,無良知的獸才覺尾腳的屁會香一點.

美英兩國1998年12月16-19日首次發動伊拉克戰爭,稱之為“沙漠之狐行動”(Operation Desert Fox),毀滅了 ...
何需炸香港。
香港百公里四周有多少核反應爐,炸它一個半個,香港已經死得,,,。  有效直接。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2016-12-7 10:48 PM 發表

何需炸香港。
香港百公里四周有多少核反應爐,炸它一個半個,香港已經死得,,,。  有效直接。
有見地~

港獨話香港中立化,要似瑞士。

他們忘記瑞士武裝到嬰兒車!

一有事,很多人會戚火打劫!

大家要組織自衛隊!

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-12-7 11:30 PM 發表
一有事,很多人會戚火打劫!

大家要組織自衛隊!
你是否想同豬元帥爭位?

我可以保證香港唔會食到日本導彈

香港用導彈射黎做咩,一無戰略位置,二無重要基地,三無軍事工業。真係打黎都浪費彈藥。

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2016-12-8 09:57 AM 發表
香港用導彈射黎做咩,一無戰略位置,二無重要基地,三無軍事工業。真係打黎都浪費彈藥。
又唔好咁老定,你怎知戰時會在香港有咩武備部署?淨係香港機場已可以是戰略攻擊目標了。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2016-12-8 11:43 AM 發表

又唔好咁老定,你怎知戰時會在香港有咩武備部署?淨係香港機場已可以是戰略攻擊目標了。
炸毀機場主要目的係阻止戰機起飛,香港機場本身無戰機及軍隊駐紮,炸左作用唔大,而駐港老解空軍只有直昇機,對機場要求唔大。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]