• 瀏覽: 1,751
  • 回覆: 12
睇醫生個陣有個爆頭既入來急症室睇,發曬癲嚟, 仲搵埋d同鄉來搞事,好彩之後有 police EU 黎左, 我想講香港啲人冇事就嚟鬧警察有事就搵警察幫手, 香港幾時可以大家認真討論南亞人治安問題。

南亞蝗搞事就梗架喇

大6唔肯收dap晒班垃圾人俾傷港受

引用:
原帖由 qas123 於 2016-12-6 02:26 AM 發表
大6唔肯收dap晒班垃圾人俾傷港受
又關大陸事?問下泛民先啦

同意樓主: -

香港近年一片歪風!
Chinese 一字好似有原罪一樣。
警察就一定係“黑警”!
政府公務員就係“港共政權”。

所以整件事件上,點解去揾十惡不瀉的有原罪港共政權嘅黑警,去處理種族上無原罪高等的南亞人?

引用:
原帖由 馬尼拉特警 於 2016-12-6 06:30 PM 發表
d南亞佬冇性嫁
南亞小朋友好惡

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2016-12-8 11:59 AM 發表
同意樓主: -

香港近年一片歪風!
Chinese 一字好似有原罪一樣。
警察就一定係“黑警”!
政府公務員就係“港共政權”。

所以整件事件上,點解去揾十惡不瀉的有原罪港共政權嘅黑警,去處理種族上無原罪高 ...
由南亞人破壞,也不找死差佬,支持差佬都係衰人。

死差佬只識欺負弱小,助紂為虐,
蛇王最叻,公屋,私樓,體育館無存不在蛇一小時以上。
查身份證只查低低地,紋身友就唔查
非法賭檔求其捉個亞婆交功課
炒牌成日向職業搵食車埋手,名貴跑車就唔敢抄。
最愛幫食環拉阿婆阿伯。
最衰仲要博老命保護班擦鞋垃圾庸官。

[ 本帖最後由 愛自由戰士 於 2016-12-8 07:02 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 愛自由戰士 於 2016-12-8 06:59 PM 發表
死差佬只識欺負弱小,助紂為虐,
蛇王最叻,公屋,私樓,體育館無存不在蛇一小時以上。
查身份證只查低低地,紋身友就唔查
非法賭檔求其捉個亞婆交功課
炒牌成日向職業搵食車埋手,名貴跑車就唔敢 ...
咁,香港咁PK,有冇考慮移民?

報警倒不如叫班本土青症去打柒班阿叉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]