• 瀏覽: 2,936
  • 回覆: 22
大陸人過來關心一下香港人,關心一下立法會前因后果,刷一下存在感。  
原來也有香港同胞反對梁游2人的言論的。

是非常多香港人對兩隻蓄生的言論不只反對
而是極反感

中共踐踏人權又一寫照。內地「709」大抓捕中被抓的維權律師李春富,日前突然獲釋回家,但猶如換了一人,被捕前生龍活虎的李不僅落得骨瘦如柴、面色蒼白、語無倫次,更被確診患精神分裂症。其兄嫂王峭嶺向《蘋果》說,這一年半拘禁對李春富來說,是他人生的極度變態摧殘

五毛。。。where

關心下你地國家先lar,

引用:
原帖由 Qtd 於 2016-12-2 04:00 PM 發表
大陸人過來關心一下香港人,關心一下立法會前因后果,刷一下存在感。  
原來也有香港同胞反對梁游2人的言論的。
………收咗中國維穩費………………大陸人300,港人600,小童100………………………………

(∩▽∩)

反對梁游大有人在,但更加相信有更多人反對大陸用黑手段打壓香港。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-1-28 03:26 AM 發表
反對梁游大有人在,但更加相信有更多人反對大陸用黑手段打壓香港。
打壓香港什麼?

仆街啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 10:35 AM 發表

打壓香港什麼?
大陸北姑最叻打飛機同指壓,咁重唔係打壓?好舒服呀。。。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-2 02:38 PM 發表

大陸北姑最叻打飛機同指壓,咁重唔係打壓?好舒服呀。。。
北姑騎到你騎唔到我噃

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 02:49 PM 發表

北姑騎到你騎唔到我噃
乜你唔係。。。OMG俾盡你二舊。

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 02:49 PM 發表

北姑騎到你騎唔到我噃
睇個名都好北姑啦!唔好扮香港人喎。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-2 03:02 PM 發表

睇個名都好北姑啦!唔好扮香港人喎。
你過張都好淫邪下喎
滿腦都北姑

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-2-2 03:18 PM 發表

你過張都好淫邪下喎
滿腦都北姑
鬼叫你個名咁北姑咁淫咩。三舊最盡。打手搵唔到咁多喎。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-2 03:26 PM 發表

鬼叫你個名咁北姑咁淫咩。三舊最盡。打手搵唔到咁多喎。
黃小人就係咁低庒
唔夠人講就屈人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]