• 瀏覽: 33,700
  • 回覆: 260
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 s36m 於 2016-11-29 10:26 PM 發表

咁咪越證明佢幾失敗,你見好多去咗幾十年嘅老 seafood 來香討就知啦,真係好食好住好玩就去星洲討論區分享去邊玩啦。
師兄講得無錯,條死老柴只敢番黎香討,開埋大量分身唱衰中港,莫講係坡佬國網上,連係香討佢都唔義夠膽,閙七李光耀老豆傳仔比李顯龍做總理,細仔李顯揚兩公婆揸住淡馬錫實質話事權?
佢唔驚比人上門拉呀?
一個疴屎尿沖唔沖厠,生仔都分優生,食塊香口膠、飲支可樂、買車揸車、無言論政治自由……乜差都管住人民的鼻屎小國,有幾令人響往兼自吹自擂!?
唔認自己中國人都算,但佢只敢番黎唱衰中港,唔敢唱衰坡佬國,就係正牌漢奸走地旺才!!

[ 本帖最後由 開心228 於 2016-11-29 11:11 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

講政治,過擋啦

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-11-29 11:14 PM 發表
講政治,過擋啦
擺明就係政治事件啦,唔係點解係大陸唔拉,等到到左香港先報串拉,擺明就係借香港減低祖國政治壓力啦,點會同政治無關?

呵呵!唔知邊位會員用不同分身,掛🐷頭賣狗肉,日日出反中政治假軍貼呢???

政治壓力太大,又開始失控。

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-11-29 11:14 PM 發表
講政治,過擋啦
軍車事件同軍事無關?

引用:
原帖由 腸旦丁麵 於 2016-11-28 02:50 PM 發表

小新自命為領先全球,無敵於天下嘅裝甲車,畀強國全身檢查,投摽美佬單嘢睇怕……
最慘係全世界對呢幾部落後裝甲車,連驗身都無興趣!破碎呀縮呢幾年上黎吹噓身價波軍事科技實力

阿叔已經開左另一個帖 吹噓星加坡 軍事實力 天下無敵

日日話決戰千里,得個講字,過嚟搶啦笨7

引用:
原帖由 風中老叔 於 2016-11-29 10:50 PM 發表
冇人要打柴!

新加坡國防部24日發布的文告稱,新加坡武裝部隊是在“例常海外軍訓中”使用泰萊斯輪式裝甲車,並一如過去海外ࠩ ...
如香港最終唔還,星州米軍隊咁樣俾人境外玩弄落面,係咪冇符?

引用:
原帖由 排骨林 於 2016-11-30 12:14 PM 發表

最慘係全世界對呢幾部落後裝甲車,連驗身都無興趣!破碎呀縮呢幾年上黎吹噓身價波軍事科技實力
如果呢幾部裝甲車 咁機密同高科技 就吾會用商船運送喇 新加坡有運輸艦架 定系部運輸艦無能力運九部裝甲車 中風叔最叻咪活系自己世界 玩自Hi

引用:
原帖由 lotuguy 於 2016-11-26 03:42 PM 發表
打Pat Pat 囉..........

大人,請告知怎么下載張圖?

引用:
原帖由 xcome 於 2016-11-30 09:23 PM 發表

大人,請告知怎么下載張圖?

試下save picture as?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]