• 瀏覽: 65,396
  • 回覆: 546
  • 追帖: 6
你處名和所有飯民一定係中共餓底
所有建制就一定係民主餓底
講到尾成個中共都係民主餓底
而民主其實是共產的真身
尾國就是!2個總統候選人都無人喜歡
點解無第三,四,五,六個人去選?
又話民主,好應該呀豬呀狗都選得
𠳿呢D咪係政治操控囉!
仲話民主

引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2016-11-20 12:06 AM 發表
香港對中國來講只係一粒鼻屎, 正所為欲加之罪,何患無詞, 要整死你使鬼攪咁多野, 香港人未免太高估自已
對~ 習近平要對於咁多國內國外問題, 排隊都未排到香港, 只不過係同台獨藏獨疆獨一齊處理~

李XX呢D係第一代既港獨之父, 係香港既漢奸排行榜都可以入頭五位. 佢班人一路玩開暗獨, 只不過估唔到有幾個小學雞用埋D低檔手段玩明獨. D漢奸見到勢色唔對仲唔即刻割席, 仲將呢隻棄卒陷害對方.

總之, 要信既人就會信, 正常既人都唔會信.

引用:
原帖由 x747x 於 2016-11-19 07:54 PM 發表

終極臥底,其實就係李柱銘本人!
既然係中共臥底,點解犯民又幫中共臥底衝入立法會會議廳?明知臥底都幫佢衝入去?唔通犯民又係臥底中既臥底?一齊做野做野呃米國金主,呆灣金主?原來全部都係中共臥底!

老人家諗嘢有 點糊塗,二十幾歲青年,前途盡毀,冇理由諗唔到

引用:
原帖由 x747x 於 2016-11-18 03:18 PM 發表
楊岳橋、毛孟靜、梁國雄、姚松炎、朱凱迪等人,有份維護兩個辱華議員,或協助硬闖立法會,好明顯佢地都係中共嘅臥底!
肥佬黎資助毛婆、長毛,好很明顯肥佬黎都係鬼。

引用:
原帖由 donotforgive149 於 2016-11-18 03:28 PM 發表
唔使煩,問下有幾多建制議員及家人有外國護照先,聽講689一家都係英籍,勾結外國勢力,即可DQ XD
又聴講?我聴講有好多人渣亂9咁講!

都戇x嘅,最好掟完磚放張相去FB,真係搏拉咩。

蠢就蠢啦!仲作個咁Q好笑嘅古仔,臥乜底吖!

臥底就梗架啦,d人仲猛插,原來係猛插自己人

引用:
原帖由 donotforgive149 於 2016-11-18 03:28 PM 發表
唔使煩,問下有幾多建制議員及家人有外國護照先,聽講689一家都係英籍,勾結外國勢力,即可DQ XD
無錯
佢地係英美臥底。。

油糧攞明係蠢!佢哋被阿爺釋法out咗,居然on9到向英國投訴,如果係無間道,阿爺唔會連自己都玩埋。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]