• 瀏覽: 65,393
  • 回覆: 546
  • 追帖: 6
果2只妖孽而家搞到眾叛親離,而家個漢奸就急急出賣隊友

老處銘,佢地有相post 左喎。你點撐呀!

根本成班都係鬼

引用:
原帖由 donotforgive149 於 2016-11-18 14:39 發表
主持直接問李柱銘,從政治判斷,游、梁二人「究竟係蠢,定還是係鬼?」李柱銘表示不肯定,但他提出了3個邏輯上的問題。首先,二人至今都拿不出照片,顯示他們有參與過雨傘運動。他認為,佔領79日之久,就算普通市民都 ...
真慘慘,游梁比人用完即棄,直接送去堆塡區

哈哈,哀野丶白痴野就懶晒大陸,哈哈,勁呀!!
青山果d都係大陸幾十年前派來長駐的!正

引用:
原帖由 donotforgive149 於 2016-11-18 02:39 PM 發表
主持直接問李柱銘,從政治判斷,游、梁二人「究竟係蠢,定還是係鬼?」李柱銘表示不肯定,但他提出了3個邏輯上的問題。首先,二人至今都拿不出照片,顯示他們有參與過雨傘運動。他認為,佔領79日之久,就算普通市民都 ...
老柱銘都係鬼,美國收買咗嘅鬼

哈哈,咁我怪錯了兩位人民英雄添。

引用:
原帖由 raysiu6364 於 2016-11-20 06:35 AM 發表
李柱銘到最後會同你地講聲,"對唔住,我係警察"
美國公安

BB/囝囝應該反省究竟民主同政治係乜野東西?
好在你地還有幾十年時間去思考
引用:
原帖由 donotforgive149 於 2016-11-18 02:39 PM 發表

漢奸想轉移視線,見佢哋冇市場,要同佢哋斷絕關係。

唉。 好心啦    有得益就上晒身,食能左屎就指黑人。出色政棍。

引用:
原帖由 bbq323 於 2016-11-20 06:38 AM 發表
你處名和所有飯民一定係中共餓底
所有建制就一定係民主餓底
講到尾成個中共都係民主餓底
而民主其實是共產的真身
尾國就是!2個總統候選人都無人喜歡
點解無第三,四,五,六個人去選?
又話民主,好應該呀豬呀 ...
今屆美國總統選舉有第3個,唔識唔好講啦!

所謂狡兔死走狗烹就喺呢啲嘞!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]