• 瀏覽: 65,374
  • 回覆: 546
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 大勢の風 於 2016-11-20 07:05 AM 發表

老處銘同肥佬黎老友鬼鬼、都係鬼
哩兩個係CIA嘅鬼

呢個世界無蠢人,只有鬼

根本班泛民唔衰得,落錯寳就老屈攪渾塘水….梁游兩人自我中心,心高氣傲,游鷄更是典型收兵式MK女神,這類人怎可能忍辱負重做無間? 當然屈咗佢地覺得開心d,未屈囉!

引用:
原帖由 filixleung 於 2016-11-20 07:37 AM 發表

講呢 d?  咁都要班 7 菇6 選佢先有用架? 選到就自己友, 出事就係鬼。呢 d 講法,就你講晒囉
分析正確

民主義士?實則係一班無恥無義,利慾薰心嘅漢奸走狗

衰咗就用“中央內鬼”黎幫佢地洗底?

引用:
原帖由 紐巴倫時 於 2016-11-20 07:41 AM 發表
行動失敗嘅後果就係被組織放棄了
仲要俾人插贜嫁禍,不成功,便成賤人

引用:
原帖由 raysiu6364 於 2016-11-20 07:42 AM 發表

邏輯上李柱銘係一個好為民主而反面不認人嘅民主L,講到尾,開始補選工程,...華叔等你敘舊吖
佢有面目見華叔?

鬼打鬼,糧油仲唔掟鳩李漢姦

附件

bad.jpg(186.37 KB)

引用:
原帖由 dontaskmeok 於 2016-11-20 07:45 AM 發表
前幾日先話係2個年青人嘅頑皮事,咁快變鬼,李漢奸可以轉行做變臉大師

https://youtu.be/aQO5O0qN6O0
訟棍本質如此

無義,無恥

引用:
原帖由 x747x 於 2016-11-18 03:18 PM 發表
楊岳橋、毛孟靜、梁國雄、姚松炎、朱凱迪等人,有份維護兩個辱華議員,或協助硬闖立法會,好明顯佢地都係中共嘅臥底!
That's right ... 佢哋肯定係中共特務國產 007
咁計法, 馬丁仍然係漢奸, 走狗

引用:
原帖由 牛油芝華士 於 2016-11-20 07:50 AM 發表
根本成班都係鬼
乜鬼就唔知,總之哩班屎忽鬼咪搞喎香港話之佢鬼打鬼

馬田老豆係囯民黨將軍,馬田想法完全正常

引用:
原帖由 FredPerry 於 2016-11-18 03:50 PM 發表
唔奇啦!中共自編自導
香港人無哂分析力,只知辱華
李柱銘話係鬼你就信到十足十,無分析力好似係盲信個D人,總之你唔係中國人嘛,支那都唔關你事嘛~~~~

事實上,如果佢地真係鬼,點解法庭判佢地之前李柱銘佢地唔係咁講呢?點解個個泛民保護佢地呢?點解紐約時報又話中國欺凌香港,梁游值得國際支持?奠非都係中共嘅安排?

如果中共真係咁神算,李柱銘所提個三個問題有幾難做,中共會計唔到?

呢家明眼人見到,係有人想將傷害減到最低,最好嘅方法,就係全部都係咩野都係中共呢隻百搭牌。

黃台仰屋企有五十萬現金係邊個比?仲有個劉小麗都係
成報日日頭版吹死梁游,佢地一次都無反擊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]