• 瀏覽: 1,798
  • 回覆: 17

40碎中女,學人做小學雞,

今夕糧油玩能源
明朝老千也相同

小奶老千,準備一路好走呀~

R.l.P.

Refund Immediate Please

應該是

引用:
原帖由 wasana 於 2016-11-16 12:20 PM 發表

40都算中女,
樓主真厚道
30打後初中
40打後高中
50打後夠䭚

有無人知老千重有無做老師呢?

她正人渣!

引用:
原帖由 wateragain 於 2016-11-16 04:52 PM 發表

現在泛民人數少,直接23條立法啦。

共黨釋法後患無窮,一國兩制已死,香港玩完,有錢既快d移民,冇錢既留在香港等死,香港已與內地一般城市沒有分別。毒奶粉,隨地柯屎,貪污腐敗等等大陸文化將直接殺入香 ...
泛民人數少?
要到補選後先知.

23條立法就早好過遲,現在攪港獨係接近零成本,立法後社㑹反而無依家咁亂.

釋法有乜問題? 法官亂判先係問題.

移民就一了百了? 民主大國在大選過後放左幾多個嗺淚彈,燒左幾多粒橡膠子彈? 平日大大聲嘅政棍有邊個出過半句聲呢?

過去十年大陸無進步過咩?Ching你對上果次返大陸係幾時呢?

Teaching fellow?

引用:
原帖由 jardanyan 於 2016-11-16 09:09 PM 發表
Teaching fellow?
她正人類渣宰……米田共。

引用:
原帖由 stuntman 於 2016-11-16 11:00 AM 發表

40碎中女,學人做小學雞,

今夕糧油玩能源
明朝老千也相同

小奶老千,準備一路好走呀~

R.l.P.

Refund Immediate Please
起初以為佢係文化人,但是原來佢又要威又要戴頭盔,仲前言不對後語,毫無誠信,貪財,根本不是為香港服務,
佢成日自誇教大學,其實大學附屬college, 誤導民眾,居心不良。
又求人家不要炒佢,成日驚冇錢,驚就死返去做老師啦,教壞人。

引用:
原帖由 yogababy 於 2016-11-20 11:35 AM 發表

起初以為佢係文化人,但是原來佢又要威又要戴頭盔,仲前言不對後語,毫無誠信,貪財,根本不是為香港服務,
佢成日自誇教大學,其實大學附屬college, 誤導民眾,居心不良。
又求人家不要炒佢,成日驚冇錢,驚就死返 ...
本來有一千萬落袋,依家可能輸官司要嘔突幾百,最衰就係有兩層樓,想玩老破都唔得,真係日日食成盒靜心都攪唔掂,今次PK鳥.

引用:
原帖由 stuntman 於 2016-11-20 12:21 PM 發表

本來有一千萬落袋,依家可能輸官司要嘔突幾百,最衰就係有兩層樓,想玩老破都唔得,真係日日食成盒靜心都攪唔掂,今次PK鳥.
可以繼續街頭賣魚蛋,再唔係可以瞓身賣自己魚蛋

引用:
原帖由 cool_stone 於 2016-11-20 03:43 PM 發表

可以繼續街頭賣魚蛋,再唔係可以瞓身賣自己魚蛋
嚴格來說她只有兩塊魚片

牛小胃魚片,今日你食左未呀?

又係比人中出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]