• 瀏覽: 3,052
  • 回覆: 31
我投票嘅時候投咗比其中一人,但依家真係有d後悔

me2

引用:
原帖由 taipochunglui 於 2016-11-4 01:59 AM 發表
我投票嘅時候投咗比其中一人,但依家真係有d後悔

點解呢?

引用:
原帖由 ninebirds 於 2016-11-4 11:38 PM 發表

點解呢?
佢哋係响度搞事,如果佢醒少少都宣誓完先入去搞事啦,連自己機會都唔比自己,仲有我開始覺得佢態度有問題,每次都雙手撓胸,個樣寸到一d都唔係大將所為,如果佢好似長毛咁,次次開會一陣就比人趕出啾,你覺得佢可以幫到我哋嗰區市民發表到意見,做到嘢咩

你投票前完全觀察唔出?
果時佢地講D內容係乜?政綱呢?

引用:
原帖由 qq338 於 2016-11-5 12:27 AM 發表
你投票前完全觀察唔出?
果時佢地講D內容係乜?政綱呢?
唔會唔係娼妓合法化同開賭場?

本來係希望有d年青人嘅心聲,點知,唉🙅🏽

引用:
原帖由 taipochunglui 於 2016-11-5 11:16 AM 發表
有冇搞錯?佢地當時的表現⋯⋯冇腦,表露無遺,看不出來?

引用:
原帖由 taipochunglui 於 2016-11-5 11:16 AM 發表
仲要日日擺你上抬,話你係佢ge選民,佢係你ge代議士

當時因為我個仔未夠資格投,係佢叫我去投,佢話咁樣容易d了解佢哋d年輕人心態,聽吓佢哋發聲喎

引用:
原帖由 taipochunglui 於 2016-11-5 11:31 AM 發表
當時因為我個仔未夠資格投,係佢叫我去投,佢話咁樣容易d了解佢哋d年輕人心態,聽吓佢哋發聲喎
係咁你個仔E加有冇後悔?

引用:
原帖由 qq338 於 2016-11-5 12:00 PM 發表

係咁你個仔E加有冇後悔?
佢又無咩感覺,掉返轉我解釋比佢聽呢兩個人咁樣唔尊重自己國家,你哋班年青人就是自以為是,跟住佢就唔出聲啦

引用:
原帖由 taipochunglui 於 2016-11-5 12:04 PM 發表

佢又無咩感覺,掉返轉我解釋比佢聽呢兩個人咁樣唔尊重自己國家,你哋班年青人就是自以為是,跟住佢就唔出聲啦
辛苦你了,要同佢多D溝通及講解至得,否則好易被歪理洗腦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]