• 瀏覽: 89,945
  • 回覆: 399
  • 追帖: 14
+3
有份投呢兩條垃圾票嘅人,麻煩都要付上責任

“ 柒出香港,柒出國際 ”... 但要全香港人為兩個柒頭埋單...當初點解有幾萬人選佢兩個PK入局?

教主梗醒啦..

凈係立局內擲嘢就超醒~一定擲歪的,不中cy

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-4 11:29 AM 發表

黃教主係 “毓民踩場” 講過,話絕對唔會參加補選,佢話有少少尊嚴既人,都唔會參加呢種補選喎。

但真係補選既,又睇下教主會唔會參加下先。
唔撚信佢,講下啦

引用:
原帖由 royalkwan 於 2016-11-4 11:10 AM 發表
黃教主今次可以出山, 冷手執個熱煎堆。
教主好似話吾會參與補選

就算補選青年新政以後絕對不會再有人可入選,因為佢哋已經被人一個壞印象,衝動無腦

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-2 12:32 PM 發表
係 youtube 睇返,大約 10 日前左右,毓民踩場 已經講左,假如 “游梁” 一早道歉,雖然唔敢講有無得做返議員,但事情應該好快平息。

但假如唔道歉,後果只得一個,就係被 DQ,而且會提早發生人大釋法。

最終毓民預 ...
佢梗知!

好多㭍文化都係佢帶起,再加上所謂本土派根本就係一班人生既失敗者組成。

成班沒有經驗知識既自私廢物走埋一齊,不難預料佢地會狠狠地柒出國際。

毓民,好彩你輸佐咋!

提示: 違規內容已被屏蔽
去美國攞救濟!

陳神

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-2 12:32 PM 發表
係 youtube 睇返,大約 10 日前左右,毓民踩場 已經講左,假如 “游梁” 一早道歉,雖然唔敢講有無得做返議員,但事情應該好快平息。

但假如唔道歉,後果只得一個,就係被 DQ,而且會提早發生人大釋法。

最終毓民預 ...
黃流民你又好過人幾多?自己都係垃圾

引用:
原帖由 郭郭 於 2/11/2016 15:27 發表
有幾醒,大家都估到佢兩個如果肯早早道歉就唔會搞到咁大,不過佢兩個玩死不認錯,死不道歉先搞到咁大獲之嘛
根本破壞規矩
係佢兩個在先
但就話人破壞規矩

呢d人先至最恐怖
佢地永遠都以自己為煮
只看到人地既錯誤
比佢地入垃圾會
只會越攪越衰

引用:
原帖由 郭郭 於 2/11/2016 15:27 發表
有幾醒,大家都估到佢兩個如果肯早早道歉就唔會搞到咁大,不過佢兩個玩死不認錯,死不道歉先搞到咁大獲之嘛
根本破壞規矩
係佢兩個在先
但就話人破壞規矩

呢d人先至最恐怖

引用:
原帖由 tangwong215618 於 2/11/2016 13:13 發表

梁游二人係西環契仔女。
又屈中央
你地成日話中央點衰
其實自己都一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]