• 瀏覽: 89,900
  • 回覆: 399
  • 追帖: 14
+3
引用:
原帖由 tangwong215618 於 2016-11-2 01:13 PM 發表

梁游二人係西環契仔女。

人講你又信。你即係話攬佢果班長毛,毛掹淨,鄭蟲太等一干人等柒啫。

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-2 12:32 PM 發表
係 youtube 睇返,大約 10 日前左右,毓民踩場 已經講左,假如 “游梁” 一早道歉,雖然唔敢講有無得做返議員,但事情應該好快平息。

但假如唔道歉,後果只得一個,就係被 DQ,而且會提早發生人大釋法。

最終毓民預 ...
但九西選民要游喎

醒條銀.

廢人都有會有人話佢醒!

使徒行者 之 終極餓底

西環多謝佢2個都嚟唔切!唔係佢2個,邊有咁大嘅位入呀!

引用:
原帖由 twf888 於 2016-11-6 09:43 AM 發表

無可能、咁白痴邊忽似無間道呀!2條友無哂利用價值、犯民攞佢地出黎際旗就真。
仲有呢兩隻嘢同台獨份子黐得好埋,佢哋作為阿爺無間道嘅可能性就更低。

引用:
原帖由 royalkwan 於 2016-11-4 03:41 PM 發表

我驚佢輸多獲, 又話人小學雞, 咩都唔識。
我都有聽,聽完好感動⋯⋯但想深一層,就是就算佢去選,佢係冇可能選到的....但是佢咁講是呃到很多人,變成他的忠實粉絲

顛狗果然老謀心算

引用:
原帖由 tangwong215618 於 2016-11-2 01:13 PM 發表

梁游二人係西環契仔女。
同意

引用:
原帖由 無人坦克2號 於 2016-11-6 10:05 AM 發表
不過傳聞 黃毓民係從來無收過肥志英 政治獻金,所以佢連泛民,長毛,毛婆都照閙,閙到聲沙,佢無收人黑金,怕咩呀!同埋佢講野最有層次同理據(可惜總有點引人暴力)所以佢嘅言論值得一看㗎 ...
佢幫東方打工寫專欄。肥佬點會科水畀佢呀。

引用:
原帖由 麥斯洛迪古斯.. 於 2016-11-6 10:10 AM 發表

照你咁講,亡國興有機會返入垃圾會喎
冇錯,今次補選應該係建制泛民兩大派對撼,
工聯會上次無辜失去兩席,估計建制會全力谷工聯會以
修補民建聯同工聯會既關係,而泛民應會指派千年老屎忽
深水埗票王馮檢基出戰,方有把握同建制惡鬥...

道左歉,最多玩四年,實無下次

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]