• 瀏覽: 89,913
  • 回覆: 399
  • 追帖: 14
+3
引用:
原帖由 tangwong215618 於 2016-11-2 01:13 PM 發表

梁游二人係西環契仔女。
黃教主可能係佢哋嘅「契哥」.....

所以佢專登輸比游水,就係等佢自己出醜

比黃教主做都好過比兩件小學雞.

引用:
原帖由 貧窮神來了 於 2016-11-2 10:40 PM 發表
千算萬算都算唔到要入冊
應該要

劇本一早寫好

引用:
原帖由 阿聞 於 2016-11-6 09:58 AM 發表
比黃教主做都好過比兩件小學雞.
千祁唔好,呢兩隻小學雞就係因為幼稚,係宣誓前搞事,而家最多取消議席,如果比黃郁民做,就一定比呢兩隻小學雞更大獲,更難對付

點都好。立法會盡早能夠正常運作就最好

柒出香港,柒出國際,柒出宇宙

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 郭郭 於 2016-11-2 03:27 PM 發表
有幾醒,大家都估到佢兩個如果肯早早道歉就唔會搞到咁大,不過佢兩個玩死不認錯,死不道歉先搞到咁大獲之嘛
梁游係跌入咗自我心理陷井,佢地咖只有揭斯底理去死撐,而越撐就越踩得深,睇住佢地用自己對手錬自己喉嚨至窒息死,仲要扮無事扮享受,精彩! 大家勃行火睇佢地表現自殺~

不過傳聞 黃毓民係從來無收過肥志英 政治獻金,所以佢連泛民,長毛,毛婆都照閙,閙到聲沙,佢無收人黑金,怕咩呀!同埋佢講野最有層次同理據(可惜總有點引人暴力)所以佢嘅言論值得一看㗎。

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-4 11:29 AM 發表

黃教主係 “毓民踩場” 講過,話絕對唔會參加補選,佢話有少少尊嚴既人,都唔會參加呢種補選喎。

但真係補選既,又睇下教主會唔會參加下先。
硬係唔參加啦,補選不是比例代表制,而係一人一票,你癲狗有撚本事贏,
唔好忘記佢自己都係得果二萬幾票咋,最有機會應該係工聯會或民協...

引用:
原帖由 郭郭 於 2016-11-2 03:27 PM 發表 有幾醒,大家都估到佢兩個如果肯早早道歉就唔會搞到咁大,不過佢兩個玩死不認錯,死不道歉先搞到咁大獲之嘛
多謝泛民及塗緊身,教兩件蛋散不要道歉,及毛婆靜同公民黨全力護航支持,不教反而不段縱容了兩隻小學沖沖沖,他們都是千古罪人

想騎劫黃教主信徒 上次吹雞露哂底 當沒到  (黃教主唔係梁天琦 學埋公民黨D不勞而獲)

父母在外搵錢 兒女搗蛋享受

不過這次真係自作葉

打在兒身 痛在娘心

最慘係陪罰D人

西利!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]