• 瀏覽: 89,897
  • 回覆: 399
  • 追帖: 14
+3
引用:
原帖由 tommy32800 於 2016-11-4 03:46 PM 發表
你估佢真係神咩,就快變監躉,食得咸魚...找數先講,有骨氣就吾應該上訴,成日亂吠以為歪理變道理
米係,預言係咁叻,當初就唔會牙斬斬跟手輸比雞禎啦

原來亜媽係女人。

提示: 違規內容已被屏蔽
有睇,好清楚分析

有幾難估

[梁游之亂]加速一國一制,佢地已收港府百六萬做報酬。

再揀只揀毓民做議員,鬧D扑街局長精彩。

引用:
原帖由 郭郭 於 2016-11-2 03:27 PM 發表
有幾醒,大家都估到佢兩個如果肯早早道歉就唔會搞到咁大,不過佢兩個玩死不認錯,死不道歉先搞到咁大獲之嘛
最害怕豬一樣的隊友

大家都知,又乜咁醒

引用:
原帖由 tangwong215618 於 2016-11-2 01:13 PM 發表

梁游二人係西環契仔女。
無可能、咁白痴邊忽似無間道呀!2條友無哂利用價值、犯民攞佢地出黎際旗就真。

教主就老油條拉

都好既。反正佢地既主張都非大部份香港人認同。早d消滅仲樂得耳根清淨。

引用:
原帖由 春天含情的壽包 於 2016-11-6 09:15 AM 發表

有幾醒,有少少思考能力既都預測到。現在反而擔心,游梁做唔到議員,可以點搵食。中央唔like佢,邊有老闆敢請丫。不過有份工我覺得有得諗,女既做雞,男既做鴨,現在好多人想屌柒佢,如果佢肯食住個勢賣閪同賣 ...
ching呢d就真醒啦!條女很出黎做過億都揾到、民主女神雞喎正呀!

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-11-2 12:32 PM 發表
係 youtube 睇返,大約 10 日前左右,毓民踩場 已經講左,假如 “游梁” 一早道歉,雖然唔敢講有無得做返議員,但事情應該好快平息。

但假如唔道歉,後果只得一個,就係被 DQ,而且會提早發生人大釋法。

最終毓民預 ...
10 日前...香港 4 成人,.一早知,.......................

引用:
原帖由 大門1 於 2016-11-6 08:20 AM 發表
邪教教徒就係喜歡對號入坐,佢地自己柒就以為個個都好似佢咁柒,所以當黃教煮仙人咁崇拜。唔係有呢D懵撚又點會生出陳暈根呢類神棍 。     
ching所言極是。

唔算係黃毓民講!早前有位支持梁仲痕嘅市民,打去商台小爆仲痕,閙佢小學雞,閙佢間接比 689 腰功  先!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]