• 瀏覽: 102,490
  • 回覆: 285
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 rroyce8 於 2016-11-8 07:14 PM 發表
游蕙禎為再宣誓做議員,可以去到幾盡 ?!
又何必當初搞咁多野呢

自作自受

呢幾個人渣, 唔該,  唔單止要離開立法會, 唔該滾出香港, 你地去日本啦, 做日本隻狗啦...

自作孽

引用:
原帖由 霍老爺 於 2016-11-2 03:36 AM 發表
失哂民心,益咗保皇黨,補選/下屆選舉,D票去番哂保皇黨到。

整個民主同盟都被條o靚妹拖垮 !
佔中後, 個個都話票債票償, 但事實已見, 係選出幾個港獨, 仲衰過以前......

引用:
原帖由 下火 於 2016-11-11 08:41 AM 發表
我本人對民主派不反感,但對港獨及自決派主張是踢出議會,減少浪費納稅人血汗錢!
真正議事既民主派, 無所謂, 可以制衡建制派.
但目的係反中亂港既, 為個人撈政治本錢既, 都係垃圾. 如長毛, 郁民, 卓仁,毛婆等等.

引用:
原帖由 rroyce8 於 2016-11-2 03:30 AM 發表
更別說事件中最無辜被牽連既其次派別盟友,欲哭無淚 !
呢條小你老母最克人憎

唔係多得呢兩個白痴小學雞亂搞一通,邊得黎今日大好局面。

影響好大

Thanks for sharing

佢地早幾日接受台獨電視台訪問,個電視台主持不知幾興奮,不斷踩中國,踩香港,不過台灣人並不太關心香港的事,而係台灣新聞討論區都吾見有乜人討論。

抵撚死,做完又唔撚認,又話D英文唔係咁解
小學雞咁,吊,

引用:
原帖由 rroyce8 於 2016-11-2 03:23 AM 發表
自作主張,加入fxxkxxg支那字樣,害慘了盟友。

據消息引述,謀政團內部已起變化,出現撐開房卜嘢派及反卜嘢派。

***撐派不用多說,都係幻想食蝦條者為主。

***反派透露,原稿旨在china一字上讀音微調 ...
兩人已完!唔該唔好再報導!好無聊!

甘你都知,樓主一定系鬼。。。鬼嚟架!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]