• 瀏覽: 46,164
  • 回覆: 218
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 RNYF 於 2016-10-26 12:39 PM 發表

真架 有先見之明

引用:
原帖由 mkmkmkqwer 於 2016-10-26 12:40 PM 發表

台灣人得逞了,就係要搞亂香港,搞死香港,支那一詞原本係台灣個邊D網先見到,依家傳到黎香港了,利用一班每日150個嘅後代,邊緣人,呢啲人嚟咗香港但係融入唔到香港,佢哋眼中嘅 ...

人地有成萬人,梗唔出黎啦,班廢人你估真係勇武呀,夜d無咩人就會出黎抽水

邊個黎㗎?無人識佢喎

引用:
原帖由 kayakfans 於 2016-10-26 12:23 PM 發表

報聞員話:唔見兩隻畜生支持者喎!
排緊隊等房扑野掛?

冇獻世咁多錢派。咪冇人囉

引用:
原帖由 gypsymoon 於 2016-10-26 01:08 PM 發表
鬧中國支那,但又要用支那印既港幣。10萬支那港幣一個月。
聽完你咁講,我終於明白哂,中國人對日本既憎恨,完全發洩係日本物品身上,買哂佢地本土食物,用哂日本出品既物品,每年成千上萬去日本旅行,咁樣做就最正確了。

佢地都未宣誓考忠新症

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2016-10-26 12:56 PM 發表

餵精今日又幾索. 可惜表情怪怪的,唔知佢想點咁
AV仁指示鴿仔幫要送餵精入垃圾會,AV仁要對住tv見到餵精就打jj,餵精响鏡頭前講野好正,唔俾我入議會扑野,我要宣誓扑野,唔可以阻住我扑野,我係選民選我去扑野,總之我要扑野

除了犯民賤狗港奸之外, 還有幾多愚民傻仔懵女會支持娘腫痕同淫穢精兩隻賤精...

引用:
原帖由 so_b_2004 於 2016-10-26 12:35 PM 發表
解放軍吾出動一次,根本就吾會安定
x 200

引用:
原帖由 milliongold 於 2016-10-26 01:19 PM 發表

AV仁指示鴿仔幫要送餵精入垃圾會,AV仁要對住tv見到餵精就打jj,餵精响鏡頭前講野好正,唔俾我入議會扑野,我要宣誓扑野,唔可以阻住我扑野,我係選民選我去扑野,總之我要扑野
哈哈哈哈

"支那"並不是用來罵中共的,係辱罵整個民族,中華民族

十幾萬個月仲有得玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]