• 瀏覽: 1,036
  • 回覆: 15
難道有兩個香港特別行政區?

引用:
原帖由 I_Q_U 於 2016-10-25 01:39 PM 發表
正常人先會明

引用:
原帖由 I_Q_U 於 2016-10-25 01:39 PM 發表
因為你蠢囉!

引用:
1.你可向聯合國申將請香港特別行政區前嘅中華人民共和國刪除
2.每日誠心念法輪大法顯神通108次,終有一日中華人民共和國字眼會消失

再唔明, 可以自殺死咗佢, 就唔使再想

引用:
原帖由 邊際流星 於 2016-10-25 03:52 PM 發表
蠢貨
你都解釋唔到啦

俾個例子你 :
《中華人民共和國政府和大不列顛及北愛爾蘭聯合王國政府關於香港問題的聯合聲明》(英語:Joint Declaration of the Government of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and the Government of the People's Republic of China on the Question of Hong Kong),簡稱《中英聯合聲明》(Sino-British Joint Declaration)

引用:
原帖由 vvoy 於 2016-10-25 04:40 PM 發表
俾個例子你 :
《中華人民共和國政府和大不列顛及北愛爾蘭聯合王國政府關於香港問題的聯合聲明》(英語:Joint Declaration of the Government of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and th ...
同主題有咩關係?

引用:
原帖由 Jeeg 於 2016-10-25 04:41 PM 發表
同主題有咩關係?
你睇唔明
係你嘅事  

以後係咪要講中華人民共和國梁美芬/中華人民共和國李慧鯨?

中華人民共和國淫賤聯

引用:
智商呢様野
好難明嘅

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2016-10-25 05:44 PM 發表

中華人民共和國法輪畜
中華人民共和國愛字畜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]