• 瀏覽: 2,204
  • 回覆: 38
依家政客已經到左一個擦鞋擦到唔要面嘅地步,小事化大,製造事端攪局,如果今次老共咁都被影響到我會對呢個政權好失望,呢啲所謂建制派其實幫唔到香港,管治文明人用文明方法便可

引用:
原帖由 Classico 於 2016-10-25 12:41 PM 發表
依家政客已經到左一個擦鞋擦到唔要面嘅地步,小事化大,製造事端攪局,如果今次老共咁都被影響到我會對呢個政權好失望,呢啲所謂建制派其實幫唔到香港,管治文明人用文明方法便可
你擦鞋就得 ?

樓主頂唔順 ,  會唔會自殺?

引用:
原帖由 musicjunkie 於 2016-10-25 12:48 PM 發表
樓主頂唔順 ,  會唔會自殺?
等睇。

呵呵,講呢D?小事化大得過人地女仔唔見左個袋搞到機場罷工?

當然你班人亂搞做唔出乜樣,又話追究到底,底你老無,都唔見有空姐坐響機場大堂罷工囉。

引用:
原帖由 Classico 於 2016-10-25 12:41 PM 發表
班友基本上唔係擦鞋, 係舐鞋底

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2016-10-25 05:27 PM 發表

你舔共就 ok ?

引用:
原帖由 vanga 於 2016-10-25 05:27 PM 發表

你舔共就 ok ?
我從來唔舔共

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2016-10-25 05:42 PM 發表

我從來唔舔共
你舔西       方

引用:
愛國狗從來唔要面

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2016-10-25 05:27 PM 發表

邊條法例唔俾?

引用:
建制派其實幫唔到香港?但比起泛民既攪亂檔,比起呢一班港毒,你懂得分是非黑白嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]