• 瀏覽: 1,711
  • 回覆: 19
兩位青年對國家不敬, 原本可以低調再宣誓將事情解決.

現在鬧大了, 共奴竭斯底里, 又開記者會, 又話包圍立會, 導致全世界也在報導中國在給自己人侮辱...!

現在究竟是誰在辱華?

必須拉油雞下台.

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2016-10-25 10:41 AM 發表
如果游惠禎侮辱對象係台狗支那畜而非中國,今次肯定冇咁大獲
你的意思係話:
支那係指中國,並且僅指中國內地。
支那狗是指中國大陸狗。

若果指台灣,就必須要加"台灣支那"。

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2016-10-25 10:32 AM 發表

現在鬧大了, 共奴竭斯底里, 又開記者會, 又話包圍立會, 導致全世界也在報導中國在給自己人侮辱...!

現在究竟是誰在辱華?
http://images.takungpao.com/20 ...
奴才思想,「比你非禮唔好出聲呀,多人知道你醜咋」呢D乜嘢邏輯?

白痴理論。

等如話中國當年八年抗戰反抗日本侵華,只要一早投降就冇左侵華呢回事。

中國面子俾班左膠丟盡了

油雞今次死硬

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2016-10-25 12:21 PM 發表 白痴理論。等如話中國當年八年抗戰反抗日本侵華,只要一早投降就冇左侵華呢回事。
若一早不戰而投降,支那一詞,是貶義。而八路軍新四軍奮勇抗敵,以弱勝強至日夲投降,支那一詞,似乎褒多於貶

引用:
原帖由 Ultra_Z 於 2016-10-25 10:32 AM 發表

現在究竟是誰在辱華?
http://images.takungpao.com/20 ...
你家人遭性侵,你好低調收掩口費算數,但唔可以話無發生過

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2016-10-25 02:54 PM 發表

你家人遭性侵,你好低調收掩口費算數,但唔可以話無發生過
如果你家人遭性侵,我負責免費幫佢地公告天下

引用:
原帖由 lampho 於 2016-10-25 10:50 AM 發表

你的意思係話:
支那係指中國,並且僅指中國內地。
支那狗是指中國大陸狗。

若果指台灣,就必須要加"台灣支那"。
傻少陣啦,支那係指中華民國

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-10-25 12:43 PM 發表

中共先辱華, 中共先下台.
叫啦!叫大聲啲!叫啊!

引用:
原帖由 nelsonarar 於 2016-10-25 05:31 PM 發表

傻少陣啦,支那係指中華民國
你就真係由頭傻到尾,睇吓#3喇。
仲有"支那係指中華民國",建制派話係錯架!佢地話係"全球華人"受侮辱,唔淨止台灣。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]