• 瀏覽: 39,578
  • 回覆: 382
引用:
原帖由 paul-lo 於 2016-10-22 01:58 PM 發表
支持重選..
X2

引用:
原帖由 kirklam 於 2016-10-22 01:58 PM 發表

年輕就一定激進咁悲觀?我相信好多青年係年輕有為架!將來要靠晒佢地架!
我不反對你睇法,但年青有為通常都選擇人生中其他道路

引用:
原帖由 LEE1989 於 2016-10-22 01:54 PM 發表
取消兩人議員資格就係二次佔中的引爆點
係就快,唔好剩係識叫人沖自己鬆

引用:
原帖由 LEE1989 於 2016-10-22 01:54 PM 發表
占過啦,so what?!

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2016-10-22 01:13 PM 發表
千奇唔好,唔比佢地做,就會變成政治受害者,
比佢地乖乖宣誓,乖乖跪低重好睇啦。
睇呢兩條白痴都唔系咩材料,由得佢啦。
當年藩國威咪一樣以為自己好威,結果咪又系4年貨仔。
不敢苟同!!!

兩隻孽畜絕對不能做議員!!!

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2016-10-22 01:06 PM 發表
無綫新聞 - 曾鈺成:不讓青年新政議員再宣誓是較穩妥做法

http://news.tvb.com/local/580ac92d6db28c1479f93789

廢掉2件垃圾才穩妥~
根本當日游梁二畜已經作過兩次宣誓 !

去左台灣, 唔俾入來香港

引用:
做人唔可以畏首畏尾!而且又唔係未試過,大家有晒經驗啦!
最多大家一起捱過!

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2016-10-22 01:13 PM 發表
千奇唔好,唔比佢地做,就會變成政治受害者,
比佢地乖乖宣誓,乖乖跪低重好睇啦。
睇呢兩條白痴都唔系咩材料,由得佢啦。
當年藩國威咪一樣以為自己好威,結果咪又系4年貨仔。
4年人工,成千萬架

兩條垃圾講港獨還港獨

支那?你而家港獨偽滿洲國呀?

取消資格最合適

不讓青年新政議員再宣誓是較穩妥做法

引用:
原帖由 kirademon 於 2016-10-22 01:56 PM 發表

點解要納稅人俾錢
我都有同樣問題,但系再選一個(比如黃教主),會好的嗎?老實講,呢兩只野做過講過好多廢話,我都幾想睇下佢地做左議員後又可以點?易可以比選佢地班選民睇下有無投錯佢地。

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2016-10-22 01:32 PM 發表
殺清全港泛民本土及其支持者,就是最為穩妥的做法!
你都係其中一分子喎。先行自盡啦。

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2016-10-22 01:06 PM 發表
無綫新聞 - 曾鈺成:不讓青年新政議員再宣誓是較穩妥做法

http://news.tvb.com/local/580ac92d6db28c1479f93789

廢掉2件垃圾才穩妥~
電視裏,曾生有理有據,合情合理,同泛黃癈完全不同水平!

引用:
原帖由 kirklam 於 2016-10-22 02:03 PM 發表

做人唔可以畏首畏尾!而且又唔係未試過,大家有晒經驗啦!
最多大家一起捱過!
比呢d爛坦入立法會就真係引晒班後生仔唔做野全職搞搞震

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]