• 瀏覽: 13,302
  • 回覆: 209
引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 07:03 PM 發表
評論:當一個人連基本尊重都唔識,有乜資格做議員?只會教壞下一代!

https://thestandnews.com/politics/%E6%94%AF%E9%82%A3%E8%AB%96-%E9%AD%9A%E6%AD%BB%E7%B6%B2%E7%A0%B4-%E7%84%A1%E4%BA%8B%E7%94%9F%E9%9D% ...
堂堂國師輸比條支那仔,不值,快的攞個位出黎比國師坐。

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 01:27 PM 發表

呢頭話別人夠膽講唔夠膽認,但轉個頭班「愛國人士」又做一次!又自打嘴巴了!呢d就叫雙重標準啦!

轉載
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20161020/19806416
一塊午餐肉揭露 ...
長毛就醒。 宣誓效忠中共下香港咪有得食又有得扔午餐肉。 講嗰個王國興都冇做,都唔知長毛串邊個。

沒 有 漏 洞 , 只 係 佢 地 打 橫 黎 講 , 如 果 法 官 接 受 鴨 利 周 口 音, 我 只 能  說 香 港 法 治 已  死
引用:
原帖由 hoikittsang 於 2016-10-21 07:12 PM 發表
呢兩個智障就係要用香港的漏洞來搞事

即係院友都有分EQ高低嘅,只有泛民仲燈我撲火找死!

引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 07:03 PM 發表
評論:當一個人連基本尊重都唔識,有乜資格做議員?只會教壞下一代!

https://thestandnews.com/politics/%E6%94%AF%E9%82%A3%E8%AB%96-%E9%AD%9A%E6%AD%BB%E7%B6%B2%E7%A0%B4-%E7%84%A1%E4%BA%8B%E7%94%9F%E9%9D% ...
兩條粉皮以為垃圾會係高登

最好將呢兩條死剷捉番大陸。。。呢兩條正一死全家杏家剷。。。

陳雲含喺嘴邊嘅自決,永瀆,結果其實使香港成為自治區,含分裂但不含對抗,而游梁二妖就以對抗為先,更牽涉辱華,陳雲當然要劃清界線

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2016-10-22 04:19 AM 發表
倆個社會零經驗的學生哥,以為立法會係同學生會一樣,講野吾經大腦,侮辱的說話連長毛黃郁人都吾會踩界,真係小學雞,邊班7頭選出來的?選出咁的垃圾總講咩春普選
邊L個選佢出來?咪37樓果一類人形物體囉。

兩隻廢物成了過街老鼠。

引用:
原帖由 藥水王 於 2016-10-21 08:23 PM 發表
呢2隻食屎狗,有無老豆老母生?
呢兩條畜牲連自己祖宗18代都罵,廢L事討論。

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 02:38 PM 發表

咪用亡國興既理論去串建制自打嘴巴!真係好笑!
咁長毛宣左誓效忠中共,佢自己都係建制派啦。 呢個先係笑位

引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 08:12 PM 發表

陳雲唔知算唔算同路人呢?
國屍係想建國,但佢心中都有反日既!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]