• 瀏覽: 13,301
  • 回覆: 209
引用:
原帖由 terra_6630 於 2016-10-21 19:03 發表
評論:當一個人連基本尊重都唔識,有乜資格做議員?只會教壞下一代!

https://thestandnews.com/politics/%E6%94%AF%E9%82%A3%E8%AB%96-%E9%AD%9A%E6%AD%BB%E7%B6%B2%E7%A0%B4-%E7%84%A1%E4%BA%8B%E7%94%9F%E9%9D% ...
他們已經違反了誓言,如果比佢地入到去講去靖國拜日本戰犯都冇問題,咁點算?

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 03:43 AM 發表

我就講事實啫,果條澳洲大狀咪重直接係立法會上大鬧「fxcking Chinese」,又唔見「愛國人士」認為佢係「侮辱」喎!笑死
人地做左立法會議員講乜都得啦。 你估好似兩條柒頭咩。跪求再宣誓。衰過禮義廉,賤過黃絲。

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 10:10 AM 發表

跪求?你想多咗了
事實係咁。 唔通霸氣再宣誓咩

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 11:07 AM 發表

有本事咪唔好俾囉
依家真係冇比喎。 跪求都冇用

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-10-22 01:09 PM 發表

但係俾人睇到建制自打嘴巴喎!

重俾人用午餐肉串!笑死
邊到有自打嘴巴?
用午餐肉就串到人?
笑係掩飾唔到你冇知
兩條柒頭跪求宣誓都冇用。

港獨國師都聲討兩件畜牲壞佢好事

陳雲之前選舉時候電視辯論讓我懷疑佢精神有問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]