• 瀏覽: 159,194
  • 回覆: 971
  • 追帖: 7
青年新政新科議員游蕙禎上星期「加料」宣誓引起牽然大波,激到建制派星期三突襲「玩嘢」拉大隊離場觸發流會...

正加油

新聞來源連結:
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20161020/55799398

引用:
原帖由 insider20094 於 2016-10-20 07:57 AM 發表
青年新政新科議員游蕙禎上星期「加料」宣誓引起牽然大波,激到建制派星期三突襲「玩嘢」拉大隊離場觸發流會...

...

十幾萬凍過水..........

潮流教主

嘔 死 , 以 為 自 己 好 撚 靚 , 做 雞 啦 .戴 對 死 人 大 眼 con, 成 個 男 人 樣 , 都 唔 知 係 迷 變 性 人 .

換衫都係新聞

正呀喂

做 show 啊 馬 , 梗 係 要 換 衫 啦 .

扑完,更系要換衫,呢D系常識

膠 燈 仔 公 厠 , 爛 臭 雞 一 隻 , 陰 度 已 發 臭 府 爛 .
引用:
原帖由 來自星星的你 於 2016-10-20 08:07 AM 發表
正呀喂

今次隻油雞精改定個新名都得了,無咗耳猿侗位撈啦,
咁改叫…………(有位剩)。😁

旗袍

通常指一種近代華人女子的服裝。旗袍於民國時期為上海女校的制服,當時的上海女學生亦被認為是旗袍最早的主要使用者[2],20世紀上半葉其款式融入西式剪裁而被大幅度改進。旗袍因其代表新時代知識女性的形象而受到歡迎,由上海開始流行至全中國,成為當時中國都市婦女的主要服裝。旗袍至今仍為上海代表性的符號之一。

引用:
原帖由 已確認密碼 於 2016-10-20 08:12 AM 發表
旗袍

通常指一種近代華人女子的服裝。旗袍於民國時期為上海女校的制服,當時的上海女學生亦被認為是旗袍最早的主要使用者[2],20世紀上半葉其款式融入西式剪裁而被大幅度改進。旗袍因其代表新時代知識女性的形象 ...

梗 係 啦, 唔 係 打 通 個 辦 公 室 做 乜 , 唔 好 嘥 左 佢 , 以 後 開 會 15 分 鐘 就 要 休 會 扑 野 .
引用:
原帖由 u_77543 於 2016-10-20 08:09 AM 發表
扑完,更系要換衫,呢D系常識

主題標籤 #游蕙禎
鍵盤翻頁
左右