• 瀏覽: 8,100
  • 回覆: 62
菲律賓副總統也是個華裔女人。

激L死香港班美國狗奴才,白痴瘋你隻狗奴才!

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2016-10-19 04:24 PM 發表

因為佢有中國人嘅血統肯相信中國
老尾個朵已經臭哂
之前個仆x三世一樣有華人血統,仲去了中國拜祖先和向中國示好同時中國送大量經濟援助

誰知他一得了合約好處回去便即反骨狂攻擊中國又挑起民眾反中和拉籠美日對抗中國叫美軍進註和軍演針對中國又將南海提上海牙法庭

所以令到今次中國政府有可能對杜特也有介心也不定,我認為要小心些好

引用:
原帖由 launch_date 於 2016-10-19 03:29 PM 發表
呢條友好大方,出手要快,進攻菲律賓
割吓割吓,成個菲律賓都係中國既
好過成位老美軍仕基地啦

引用:
原帖由 oldbeer 於 2016-10-20 07:56 AM 發表

之前個仆x三世一樣有華人血統,仲去了中國拜祖先和向中國示好同時中國送大量經濟援助

誰知他一得了合約好處回去便即反骨狂攻擊中國又挑起民眾反中和拉籠美日對抗中國叫美軍進註和軍演針對中國又將南海提上海牙 ...
新聞報導好似又撈左幾十億喇?

美國會為賓賓在南海開打第三次世界大戰?

哈哈哈⋯⋯

引用:
原帖由 前進前進 於 2016-10-19 07:59 PM 發表
學嘢喇台灣,連菲律賓都識念過你地。真係情何以堪呢。
人地南部向中揾食,台灣英女皇南向揾食

引用:
原帖由 lotuguy 於 2016-10-20 10:12 AM 發表

新聞報導好似又撈左幾十億喇?
三世?

引用:
原帖由 oldbeer 於 2016-10-20 11:31 AM 發表

三世?
係呢個。

引用:
原帖由 lotuguy 於 2016-10-20 11:35 AM 發表

係呢個。

醒目仔

引用:
原帖由 oldbeer 於 2016-10-20 11:41 AM 發表

醒目仔
我之前係其他帖度已經提過。

國家主席習近平在北京舉行儀式,歡迎訪華的菲律賓總統杜特爾特。

兩人之後舉行會談,並會見證兩國一系列合作協議的簽字儀式。

杜特爾特早前表示,與習近平會談時,不會主動提出南海問題。他又說,以後不去美國,菲律賓要同美國講再見。

引用:
原帖由 oldbeer 於 2016-10-20 11:49 AM 發表
國家主席習近平在北京舉行儀式,歡迎訪華的菲律賓總統杜特爾特。

兩人之後舉行會談,並會見證兩國一系列合作協議的簽字儀式。

杜特爾特早前表示,與習近平會談時,不會主動提出南海問題。他又說,以後不去美國 ...
南海群醜尤如:

子曰:  唯婦人與小人難養也。遠則不逮;近則不遜。

今時今日;除左班左盲和廢青,邊會有人成日想打仗? 仲要世界大戰?

佢哋移左民去火星未?

發展軍武科技是必須!

但不是用來輕啟戰端;剛剛相反;是用來.....止戰。

聽其言,觀其行啦.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]