• 瀏覽: 84,404
  • 回覆: 1,173
  • 追帖: 3
終於識反擊

引用:
原帖由 曹木各 於 2016-10-19 11:56 AM 發表
http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20161019/large/1476847667_8a7f.jpg

建制派在會議廳外會見傳媒時,被非建制立法會議員打斷發言引發駡戰。社民連梁國雄斥建制派議員盲目為政府護航, ...
建制派連法院的決定都唔理了。

支 持 建 制 派 , 做 得 好 .

飯 民 出 來 發 聲 明 , 轉 移 視 線 梁 振 英 ugl 事 件 , 真 低 粧

講 埋 d 似 是 而 非 的 濕 9 法 理 , 雙 重 標 準 到 呢, 佢 拉 就 得 人 地 拉 就 唔 得

原來製造流會係無恥
突然犯民班扒街個個光環上身

建制害香港浪費公帑,可恥

你今日玩得流會他日就無資格屌人拉布, 青政兩條友其實真係好勁,可以玩到咁大

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2016-10-19 12:02 PM 發表
你今日玩得流會他日就無資格屌人拉布, 青政兩條友其實真係好勁,可以玩到咁大
班建制只係一群莽夫.........

引用:
原帖由 chichunlo 於 2016-10-19 12:01 PM 發表
原來製造流會係無恥
突然犯民班扒街個個光環上身
本來係無恥,不過而家唔無恥了,因為建制都咁做。

重要係連法院、主席的裁決都唔理。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-10-19 12:00 PM 發表

建制派連法院的決定都唔理了。
法院幾時決定左唔可以流會?

梁美芬強調不會害怕滋擾,「佢有能力嘅,就自己搵足35人,去睇佢哋宣誓」
梁小姐講得真好

之前泛民搞流會, 大把無恥之徒話搵夠人開會係建制派既責任

而家要保兩條非建制, 咁搵夠人開會當然係非建制派既責任

泛民出嚟屌9人流會, 笑唔笑死人

超市又無晒花生呀

引用:
原帖由 曹木各 於 2016-10-19 11:56 AM 發表

建制派在會議廳外會見傳媒時,被非建制立法會議員打斷發言引發駡戰。社民連梁國雄斥建制派議員盲目為政府護航, ...
賤得過你,你打緊甚麼文字?
你係西人?

建 制 做 得 好 , 市 民 支 持 , 出 糧 比 班 畜 牲 更 浪 費 .
引用:
原帖由 darks888 於 2016-10-19 12:02 PM 發表
建制害香港浪費公帑,可恥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]