• 瀏覽: 6,705
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
滷味樣衰,注定失敗!

因為每次都是×果日報這一類報紙告訴你美國要打中國了。×果日報自己對付不了共產黨,所以天天幻想美國替他打中國。

笑死人,唔知邊個國家經常有網上文章話:乜乜如果中美開戰/與美國打空戰/海上大戰/飛彈戰…中國秘密武器令美國眼有淚光/令世界嚇倒/不敢作聲/眼傻/另眼相看…另D一堆飛機文,我就唔見鬼佬成日講哩D如果同中國開戰就點點點…好心自己多D睇吓國內嘅內聯網文章先笑人啦吊

美國幾時向中國宣左戰? 樓主未訓醒?

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-10-17 11:50 AM 發表

1945年成立,二戰已經打完。中國已進入聯合國五大常任理事國。進入世界五強。

印度,日本,德國,巴西輸晒俾中國,做唔到世界五強。咪睇小中國。

美國打到泥啦,快D加維穩費,咀炮進攻

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-10-17 12:05 PM 發表
打中國易過打北韓,伊朗。

北韓一向自給自足,經濟制裁影響不大,1,北韓人窮慣無所謂,2,不影響金正恩大魚大肉;3,北韓人被禁足出國,無外國資訊,無從比較。無比較唔知自己有幾窮,仲以為南韓俾美國壓逼,生活比 ...
咁波斯呢?

等波斯神乜13th Imam出場教訓你!!!!!

附件

癈up.jpeg(33.85 KB)

引用:
原帖由 今生何求 於 2016-10-16 12:07 PM 發表
   我哋大美國對大陸個個月都有貿易逆差成五六百億美金﹐大陸貨又平又靚又好用唔買大陸貨仲買乜呀?
下?大陸貨係平,但唔靚並唔好用!dollar store賣就大把

壟斷全球市場嘅DJI無人機都係大陸貨

引其他亞洲國家打中國才是美國佬強項

但次次都係自己話老美打過黎或自己叫老美打過黎,老美自己好似話打。

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2016-10-17 09:54 PM 發表
但次次都係自己話老美打過黎或自己叫老美打過黎,老美自己好似話打。
What are you talking about ?

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-10-17 12:05 PM 發表
打中國易過打北韓,伊朗。

北韓一向自給自足,經濟制裁影響不大,1,北韓人窮慣無所謂,2,不影響金正恩大魚大肉;3,北韓人被禁足出國,無外國資訊,無從比較。無比較唔知自己有幾窮,仲以為南韓俾美國壓逼,生活比 ...
太猛了 好彩中國有波斯做朋友

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]