• 瀏覽: 6,707
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 japkiller2047 於 2016-10-15 10:18 PM 發表
搞到我事先買定花生,最後都係冇大龍鳳睇,對滷味閪好失望!

下次唔該唔好再玩嘢喇,揾鬼信你咩?
好比別人話要打七你老母,吾通真係會打九你阿媽咩

引用:
原帖由 japkiller2047 於 2016-10-15 10:18 PM 發表

花生留番睇,呆灣省 及 腥港白痴耳猿

嘴炮無敵

引用:
原帖由 殺意隆 於 2016-10-16 04:04 PM 發表

哈哈,當美國向也門射戰斧時你又唔出聲?成日都話人唔敢打,請問中國會唔會好似俄羅斯和美國咁真係開火呀?搵海監去釣魚台行一轉就大造文章囉~~~
再過幾年睇下點!

如果真係打仗  你屎都冇得吃

傻仔

引用:

打仗好咩!

引用:
原帖由 殺意隆 於 2016-10-16 04:04 PM 發表

哈哈,當美國向也門射戰斧時你又唔出聲?成日都話人唔敢打,請問中國會唔會好似俄羅斯和美國咁真係開火呀?搵海監去釣魚台行一轉就大造文章囉~~~
唔講尾國,俄佬上一劑係裏海射巡航導彈絕對令人眼前一亮,呢d以前係美帝專利,一則顯示其GLONASS技術係堅野,你老共北斗講到幾堅都無用,實戰說明一切,難怪係高端軍備始終搶唔到美俄市場. 二則向附近弱國(無錯,係弱國)顯示我幾時都可以打七你既能力,真正震懾群小,兼警告歐美介入. 三則是俄海軍轉型,果d基洛夫,光榮隨左用來擺擺款,勞師糜費但實用性極為有限,不如重新組建中型艦隊.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]