• 瀏覽: 19,132
  • 回覆: 161
  • 追帖: 2
+3
小麗老鼠,喜歡挑戰法律。有破壞無建設。

引用:
原帖由 HallmaPig 於 2016-10-14 06:03 PM 發表
感覺她不知所謂.小人格
她好不知所謂,低水平。慢讀誓詞,比人印象似智障。正垃圾。

Miss Lau, you are a stupid jerk, go to hell la.

聾左架啦佢地, 算啦, 現在係一言堂既世界

有d咁既老師,真係誤人子弟

共產黨怎麼得罪港人了,莫非香港人都希望一國一制,按樓主的說法,人家得罪的是大陸人好不好,香港人都那麼聖母嗎?獨裁的是大陸人,難道是為廣東人不甘心,擺脫,人家廁所都比百萬港人住的要大,你這樣說廣東人合適嗎?搞不好你真要想一國一制人家老共還不願意呢!

劉小麗你個屎弗鬼,正衰人。

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2016-10-21 07:30 PM 發表
共產黨得罪左香港人d乜野?
搵左689黎做特首,咁算唔算得罪?

引用:
原帖由 Captain沽 於 2016-10-24 01:28 AM 發表

特首雖然個品唔得,又小氣,但至少民生有做d嘢,佢做唔到嗰d.又唔係今屆才係咁,歷屆都做唔到。

至於你選既議員,以及其他既,除了阻民生拉布,就係掉嘢,然後收十萬八萬。

相比之下,689比班議員好十倍

引用:
原帖由 Captain沽 於 2016-10-24 01:28 AM 發表

咁689做撚左咩, 得罪你

引用:
原帖由 wlwlwl2001 於 2016-10-24 05:15 PM 發表
kick her out of legco......rubbish
She is dog shit.

引用:
原帖由 Are_Lun 於 2016-10-24 01:46 PM 發表

咁689做撚左咩, 得罪你
個扒街唔禁新移民,d辣招襟唔到就推高左樓價,屋就越出越細,公居屋死晒去邊,全民退保又唔搞,仲要攞庫房去幫中央消產能,咩3跑根本就係多舊魚,個人品德就唔多講,仲有齊家治國平天下,有邊樣做到?

引用:
原帖由 Captain沽 於 2016-10-25 09:18 PM 發表

個扒街唔禁新移民,d辣招襟唔到就推高左樓價,屋就越出越細,公居屋死晒去邊,全民退保又唔搞,仲要攞庫房去幫中央消產能,咩3跑根本就係多舊魚,個人品德就唔多講,仲有齊家治國平天下,有邊樣做到?
哦 原係講緊曾特狗。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]