• 瀏覽: 66,197
  • 回覆: 1,087
  • 追帖: 2
+10
下任特首人選,阿爺早有定案,以下高度機密對話,別問我來源!

小習:下任特首,老領導你點睇?

老領導:有何難?離不開鈺成、林鄭、俊華、葉劉、小英五人矣!

小習:五人之中,該擇何人?

老領導:以能力計小英( 狼英 ) 及葉劉最強,若以忠誠計則鈺成、小英較佳、但民望則可能係林鄭、葉劉 ;玄學上……!

小習 :老領導玄學上素有研究,準確無比,歷任特首你都能準確預測 ,江、胡兩前任都講過,願聞其詳!

老領導 : .天機早洩,今年係 ( 武則天年),女權當主,君不見國際上如德國、英國、南韓、巴西、甚至美國都將會有女總統!

小習 : 情況的確罕見,玄學命理真係不由你不信!

老領導: 不宜逆天而行,女命亦只有林鄭及葉劉二人可擇巳矣!

小習:該誰何人?

老領導 :葉劉忠誠及能力較高,民望則若她能連任直選立法會議員,則眾望所歸之態必成矣!萬事俱備,獨欠小習你嘅加持啫 !

小習: 好!她若當議員,我就令中聯辦找她,商討備選特首,但……小英俾他參選嗎?

老領導 : 有競爭會較好,可免欽點之責,小英民意差成咁,點爆冷?

小習:就咁決定喇!

( 消息來源一維基解密之中國篇 )

奇怪?無人留言?

不如大家留言考吓眼光,誰是下任特首?

一注獨贏,我買葉劉!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2016-10-2 05:33 PM 發表
奇怪?無人留言?

只能說一句,無知無極限

一注獨贏,我買葉劉!

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2016-10-2 07:27 PM 發表
哈哈哈!網友,你唔係以為咁就可以矇混過關卦?馬後砲你咪實贏?

ㄧ句到尾,你估邊個係下任特首?

引用:
原帖由 edw42454849ㄧ句到尾,你估邊個係下任特首?
請看看:http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26120268

引用:
原帖由 良心之光 於 2016-10-2 08:46 PM 發表

請看看:http://news.discuss.com.hk/viewthread!.php?tid=26120268
綱友!剛睇過你介紹嘅連結,你想表達甚麼呢?

另外,亦想問你估下任特首是誰,有何理據?願聞其詳!

若有其他高見網 友亦歡迎留言考眼先,以待ㄧ衆花生網友分析吓!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2016-10-2 08:33 PM 發表

哈哈哈!網友,你唔係以為咁就可以矇混過關卦?馬後砲你咪實贏?

ㄧ句到尾,你估邊個係下任特首?
無人馬後炮,我在香討已經鐵定指出梁振英必定連任。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2016-10-2 05:33 PM 發表
奇怪?無人留言?

一注獨贏,我買葉劉!
因為參加你的討論, 係要跟你的智商睇齊.

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2016-10-2 09:42 PM 發表

無人馬後炮,我在香討已經鐵定指出梁振英必定連任。
網友!你都算老實,起碼唔係牆頭草!
除非阿爺欽點,否則若有真正競爭,以上四人皆可完勝狼英!

引用:
原帖由 長春二子 於 2016-10-2 10:05 PM 發表

因為參加你的討論, 係要跟你的智商睇齊.

網友!初步來看,你智商恐難以與本樓主睇齊,起碼你連自己估邊個都唔識答!

理據又全無,純呃一分之網友而矣,唉!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2016-10-2 09:03 PM 發表

綱友!剛睇過你介紹嘅連結,你想表達甚麼呢?

另外,亦想問你估下任特首是誰,有何理據?願聞其詳!

若有其他高見網 友亦歡迎留言考眼先,以待ㄧ衆花生網友分析吓!
中央都未出排位,又冇賠率,怎樣估頭馬?

引用:
奇怪?無人留言?

一注獨贏,我買葉劉!
冇人回係因為你唔覺得有點on9咩?

引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-10-2 10:47 PM 發表

友友
中央都未出排位,又冇賠率,怎樣估頭馬?
網友!排友版未出 ,買馬的確係重大考慮,影響唔少!

但當年我買 (精英大師 ),從來唔駛睇排位架!

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2016-10-2 10:51 PM 發表

冇人回係因為你唔覺答得有點on9咩?
要回答你呢類網友就可能有少少!

半點理據也講不出,呃分就行遠些喇!

女人唔好呀⋯⋯⋯累人累己⋯⋯⋯二撇雞好D⋯⋯⋯
引用:
奇怪?無人留言?

一注獨贏,我買葉劉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]