• 瀏覽: 35,515
  • 回覆: 233
  • 追帖: 3
使0吾使驗埋系咪粉 LIN ?

驗埋底褲顏色

引用:
原帖由 LadyKaK 於 2016-9-29 11:36 AM 發表

咁梗係要!一著套校服已經知你入面有無著,成個形透出來,如有懷疑!都吾會要求你咁樣show出來俾人睇
咁又有無規定底衫顏色呀 ?

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-9-29 11:31 AM 發表
一句說話,學校擔心影響校譽,即係代表,學校知道自己做得唔岩
"學校擔心影響校譽" 同  "學校知道自己做得唔岩 "

有咩關聯呢ching

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2016-9-29 11:37 AM 發表

呢個保良局女學生真係引到男老師硬晒
保良局女學生真係引到男老師入埋

不過令我諗番起
以前真係有個同學喜愛螢光黃色既bra
又真係誇張到會透
而夏季校服既質地同顏色通常又薄又透
後尾有無俾人話過已經忘記了

因為有人穿超深色bra lo,話吾透就假既,不過依家d女如公廁,呢d透底黒鬼理你咩,學校要管即系689錯中共錯,必須圍堵學校,反689反中反港反政府

十成十係有人玩串個party啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hangten 於 2016-9-29 11:38 AM 發表
有乜留返喺法庭講
叫學生將校規
司法67 ?   

CLS

驗咩呀?驗下夠吾夠彈手呀

引用:
原帖由 vvoy 於 2016-9-29 11:38 AM 發表

咁又有無規定底衫顏色呀 ?
小女子愚笨
除白色以外未見過其他顏色既底裙
我諗你吾明
我想講既係,已經無乜可能有透到bra既顏色出來所以並無所謂既影響校譽之憂慮,所以根本睇吾到有理由我以前學校需要check
老老實實,以前細個怕醜
正常女生係吾會揀一d會透到既顏色show俾人睇!因為會好顯眼
不過又吾排除有d人真係會中意著鮮豔奪目顏色以致透到出尼
但既然如果已經透得到出來乜野顏色,更加無需要再要人露帶出尼check
只有叫佢吾可以再著呢類型咁鮮豔既內衣

[ 本帖最後由 LadyKaK 於 2016-9-29 11:49 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]