• 瀏覽: 3,668
  • 回覆: 26

俄羅斯要能賣我們一架“白天鵝”,烏克蘭再賣我們一架“安225”我們的人生就圓滿~~~~不過最重要的還是航空發動機,那是我們心中永遠的痛!好想去日本偷個F35的發動機回來研究研究!
引用:
原帖由 head2010 於 2016-9-26 05:24 PM 發表
睇完段片發覺中國多左好多新裝備,但感覺轟6k好像落後左D。

中國加油

猛了鬼喔

不怕神一樣嘅對手,只怕豬一樣嘅後代
引用:
原帖由 前進前進 於 2016-9-26 06:14 PM 發表
有天下無敵的戰機都無用,點解,睇吓我地啲香港大學生玩緊乜,簡值令人喪志,殲20都未打落F22都已敗家了。

有啥問題? 手感好就可以. 只是不防火防風. 但價錢平.

引用:
原帖由 排骨林 於 2016-9-26 01:04 PM 發表
以前見到飛行員用勞工手套,覺得好老土,家下越睇越有型
勞工手套純棉製造, 透氣、吸汗、不起靜電、不易燃,燒著之後唔會好似膠皮、尼龍等質料,會黏著皮膚造成傷害。

引用:
原帖由 head2010 於 2016-9-26 17:24 發表
睇完段片發覺中國多左好多新裝備,但感覺轟6k好像落後左D。
比起B-52已經唔係好差

重點放左係手套到 你地咩料

中國的航空發動機可能要突破哦~~~

https://www.youtube.com/watch?v=JhvPavbl3vw

引用:
原帖由 茶杯A 於 2016-9-26 11:52 AM 發表
看了那么多國家的飛機,總忘不了我們王牌金頭盔的那雙勞保手套哈哈哈!我們就是那么土!就是愛用磚頭拍你們!

https://www.youtube.co ...
好猛喔 但上戰場的任務還是交給你們吧 我會在後場精神上支持你們的
對了 開戰時有沒有地堡地道給小弟走走

義不容辭,打仗這種事情交給我們大陸人就行!你們也不在行,負責做好後勤支援就好!
引用:
原帖由 易哥仔 於 2016-9-30 04:47 AM 發表

好猛喔 但上戰場的任務還是交給你們吧 我會在後場精神上支持你們的
對了 開戰時有沒有地堡地道給小弟走走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]