• 瀏覽: 2,695
  • 回覆: 35
黃絲只需要提出指控,然後藍絲唔可以100%用證據證明清白,藍絲就係錯。譬如黃絲話無外國勢力搞事,藍絲不能舉出100%證據證明有,就等於無。黃絲係完全唔洗提出證據證明無嘅。又譬如黃絲話大躍進餓死1000萬人,藍絲不能證明無餓死1000萬人,就等於餓死1000萬人,黃絲係完全唔洗提出證據證明有嘅。

我身為藍絲真係好辛苦,壓力好大。

你唔係今日先知掛
好耐架啦。
指控建制,政府,中共的,要當時人提出毫無疑點的証據澄清。
指控非建制,黃屍,西奴的,要指控者提出毫無疑點的証據證明。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-9-25 01:16 AM 發表
你唔係今日先知掛
好耐架啦。
指控建制,政府,中共的,要當時人提出毫無疑點的証據澄清。
指控非建制,黃屍,西奴的,要指控者提出毫無疑點的証據證明。
我早知,但係今日開始受唔到壓力,快崩潰。黃絲又勝。

邊使care,反正法庭上黃C都係隨口噏當秘笈,中意做show無辦法

引用:
原帖由 arloadle37 於 2016-9-25 01:29 AM 發表
邊使care,反正法庭上黃C都係隨口噏當秘笈,中意做show無辦法
我唔明,普通法不是疑點歸於被告嗎?點解我哋藍絲被告要證明所有疑點?總之一有疑點就係藍絲錯。

因為法官係佢地既人,就算唔認罪可以有悔意

就算有齊證據都可以因為佢地既出發點放生

叫你證明少少野比起法狗D行為算得D咩

所以黃shit最適合搬去印度呢度有民主無法治嘅地方

認同樓主,佢地講就係,不需證據支持。反之,藍絲則講什麼,澄清什麼都好,都必須有證有據。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2016-9-25 01:11 AM 發表
黃絲只需要提出指控,然後藍絲唔可以100%用證據證明清白,藍絲就係錯。譬如黃絲話無外國勢力搞事,藍絲不能舉出100%證據證明有,就等於無。黃絲係完全唔洗提出證據證明無嘅。又譬如黃絲話大躍進餓死1000萬人,藍絲不 ...
你竟然不明白舉證責任的問題。
有外國勢力介入佔中,係綠白狗首先講既,即係佢應當掌握了一些資料,所以舉證責任在綠白狗。
事實上綠白狗都話會拿出證據,佢同意舉證責任在他。唔通你覺得佢做錯?

至於大躍進死亡人數,你又報細數。係3000萬至4500萬人。
http://www.frankdikotter.com/interviews/interviews-10.html
呢個根本唔係舉證問題,係公佈真相問題。咁都攪錯!

咁六四都公佈左真相啦。
波波事件都公佈左真相啦。
咁你班黃屍西奴美狗又嘈乜呢

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-9-25 02:14 PM 發表

你竟然不明白舉證責任的問題。
有外國勢力介入佔中,係綠白狗首先講既,即係佢應當掌握了一些資料,所以舉證責任在綠白狗。
事實上綠白狗都話會拿出證據,佢同意舉證責任在他。唔通你覺得佢做錯?

...
你地成日話中共干預香港,
又可有證據呢。
【官商鄉黑】勾結,又有證據嗎

[ 本帖最後由 路過的人_甲 於 2016-9-25 02:41 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-9-25 02:27 PM 發表
咁六四都公佈左真相啦。
波波事件都公佈左真相啦。
咁你班黃屍西奴美狗又嘈乜呢
你咁鍾意離題既?
當然你又講到錯晒,不過我唔會跟你離題。

引用:
原帖由 melodychung 於 2016-9-25 02:42 PM 發表

你咁鍾意離題既?
當然你又講到錯晒,不過我唔會跟你離題。
完全符合主題。
指控中共的,政府的,建制的,
要當事人提出毫無疑點的證據澄清,
否則指控便是真的。

引用:
原帖由 反共大孽 於 2016-9-25 01:11 AM 發表
黃絲只需要提出指控,然後藍絲唔可以100%用證據證明清白,藍絲就係錯。譬如黃絲話無外國勢力搞事,藍絲不能舉出100%證據證明有,就等於無。黃絲係完全唔洗提出證據證明無嘅。又譬如黃絲話大躍進餓死1000萬人,藍絲不 ...
可以以其人之道,六四冇死人,請提出證據話死咗幾多人. 如果冇證據,就係冇死人. 咁似共產黨做得啱。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-9-25 02:46 PM 發表

完全符合主題。
指控中共的,政府的,建制的,
要當事人提出毫無疑點的證據澄清,
否則指控便是真的。
你講邊件事呀?
唔會件件事都係咁掛?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]