• 瀏覽: 6,863
  • 回覆: 60
由朱凱迪高票當選,即刻以殺父仇人般追殺梁振英。初以受害人姿態獲得全誠支持。繼而以橫洲為藉口,日日大叫官商鄉黑勾結。勢要致梁振英於死地,永不超生。可惜!人在做,天在看。一向是反梁的香港電台突公告天下。朱凱迪一直向到講大話,今年三月朱某己知橫洲分三期進行。最慘係有帶為証。
香港人終於見到太陽出來了。真相終於大白。梁某終於龜縮。橫洲項目終於從回正軋。香港人終於可冷靜一下,香港可去可從。
但有一樣很奇怪。梁某就話龜縮。連傳媒都龜縮。香港真的有病了!

引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-9-24 10:24 PM 發表
由朱凱迪高票當選,........但有一樣很奇怪梁某就話龜縮。連傳媒都龜縮。香港真的有病了!
...
梁某龜縮???
正常過正常,不奇怪,沒有病啦!

笑到肚痛添!

泛民、非建制、老鼠頭當日 打鑼打鼓追殺689官商鄉黑勾結。今日有冇人追殺票皇厚顏冇恥,寃柱我地既好特首呀?不論你是黃絲,藍絲、紅絲做事若黑白不分、巔倒是非、目空一切、自以為是、坐井觀天、到底個天有幾大?痴痴呆呆,坐埋一堆、儍儍憨憨、企埋一切。呢D咪叫做香港垃圾囉。當初以為梁天真、黃台頭衰、原來沒有最衰,衹有更衰。人地大年初一更暴動,唔怕衰。但呢條粉腸迪,秒龜縮。

政治世界裏沒有君子

還看梁振英, 證據確鑿,本可開記召,為自己 澄清兼可追殺小人朱。但梁特首係做大事,怎會同呢D契弟計較。嗱!泛民、非建制,學野啦。一滴眼淚,勝過千言萬語。真的假不了、假的真不了。朱西廸,若要無敵、必先自宮。 拋妻棄子、斷哂六親,係你強項。你條死契弟,為求目的,拉埋老婆同個女陪你受害。黑'社會都有道義、禍不及妻兒。你估學你班非建制、為求目的、無底線抗爭,可以殺雙親,拋妻棄子。香港的垃圾。.

引用:
原帖由 Adlib090420 於 2016-9-24 10:54 PM 發表
政治世界裏沒有君子
政冶世界係冇君子。但有政棍。

妳真身 應該 係 陳玉娥
引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-9-24 10:24 PM 發表
由朱凱迪高票當選,即刻以殺父仇人般追殺梁振英。初以受害人姿態獲得全誠支持。繼而以橫洲為藉口,日日大叫官商鄉黑勾結。勢要致梁振英於死地,永不超生。可惜!人在做,天在看。一向是反梁的香港電台突公告天下。朱 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2016-9-24 11:08 PM 發表
妳真身 應該 係 陳玉娥

錯!我真身係耶穌,落來香港係拯救你班迷途的小羔羊。跟住再變身孫唔空三打朱西廸。😂😉😄😁😀😅😱😵😎😜😛😍😙😗😘😝😋😚😨

成個古仔都未講哂,你班朱粉就駁咀……你地太壞呢!

哦! 原來係 精神病患者

會信的只有 妳的青山院友 而已
引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-9-24 11:12 PM 發表

錯!我真身係耶穌,落來香港係拯救你班迷途的小羔羊。跟住再變身孫唔空三打朱西廸。😂😉😄😁😀😅😱😵😎😜😛😍€ ...

你班朱粉知唔知一個秘密,成日企向朱西隔果個乜春教授,成日唔聲唔聲、嚇你一驚果個老鼠頭。原來就係當年俾梁某炒魷,因工作散慢,喜歡天馬行空,敢講唔敢做,成日要人衝、自己鬆。我地偉大的梁特首、果真做大事人材,泰山崩於前而不懼,果有氣吞香港的氣勢。

引用:
原帖由 nicencl 於 2016-9-24 11:18 PM 發表
哦! 原來係 精神病患者

會信的只有 妳的青山院友 而已
你份報告出左未呀?算啦!開心又一世、唔開心又一世。我知你入過青山。但我冇同人講。嗱!唔好屈我,係你口快快自己講出來。唉!反正報告出左,做老友最多叫你食多兩粒藥。

引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-9-24 11:14 PM 發表
成個古仔都未講哂,你班朱粉就駁咀……你地太壞呢!
總版規話唔好呃post
最好一次過講晒!

呵呵! 唔知邊個 話自己 真身係 耶穌, 跟住再變身 孫唔空 呢?

咁都講得出, 話妳係 正常人 都唔會有人信
引用:
原帖由 Suenkayiu 於 2016-9-24 11:28 PM 發表

你份報告出左未呀?算啦!開心又一世、唔開心又一世。我知你入過青山。但我冇同人講。嗱!唔好屈我,係你口快快自己講出來。唉!反正報告出左,做老友最多叫你食多兩粒藥。

重有一個天大秘密,你地朱粉唔知、但我知、重係有帶有錄音。當年某票皇 曾經想投靠建制,但某建條一眼看出是反骨仔、不要。但佢有運喎,俾四大長佬鐘意佢跳老舞好睇,收佢做入室契弟。終於苦盡甘來,今天一登龍門,聲價萬陪。可惜!冇IQ冇EQ,棄之冇朱,食之可惜。垃圾始於係垃圾。人地朱西都玩到兩個禮拜,佢玩得一晚。大家巴打、講句公道說話啦。     多謝……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]