• 瀏覽: 111,468
  • 回覆: 482
  • 追帖: 2
+8
原來無能小妹妹游蕙貞只是做過文員...。游蕙貞冇知識,冇常識,社會上既野乜都唔識。選佢D人都無腦....。文員經驗可以改變現在香港狀況咩???  文員經驗可以幫到香港市民咩??  

小妹妹游蕙貞就連說話回答都是抄鄺俊宇,細路女游蕙貞話"將議會既聲音帶給市民"。呢句說話咁熟口面既? 咪是鄺俊宇接受TVB新聞台專訪時用5元與蛋糕作比喻的說話囉??  游蕙貞真係無能至極的廢柴....

香港人選左呢位讀中文系的文員入去....都唔知做得D乜.....立法會玩完,香港玩完。

小妹妹游蕙貞是最應該落台的一個...。

無嘢係無可能

所以這就是中國不給香港雙普選的原因.....。選左呢D無能小妹妹文員做特首,香港仲有運行??

不過朱凱迪做特首,我十分支持....

中文系?
聽講宜家中文系用普通話教,唔知佢普通話操唔操得呢?

試試手機能不能打字...

理得人地做過咩工
佢在香港開採到天然氣就叻過你

引用:
原帖由 fairylala 於 2016-9-17 04:50 PM 發表
原來無能小妹妹游蕙貞只是做過文員...。游蕙貞冇知識,冇常識,社會上既野乜都唔識。選佢D人都無腦....。文員經驗可以改變現在香港狀況咩??? 文員經驗可以幫到香港市民咩??

小妹妹游蕙貞就連說話回答都是抄 ...
Dom dom 代言人。

[ 本帖最後由 peterboy 於 2016-9-18 02:14 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

好心吾好睇人吾起,起碼人地選到,E度d人係咁話人冇腦白痴,葡萄到呢

引用:
原帖由 fairylala 於 2016-9-17 05:17 PM 發表
所以這就是中國不給香港雙普選的原因.....。選左呢D無能小妹妹文員做特首,香港仲有運行??

不過朱凱迪做特首,我十分支持....
明明就係中共獨裁,唯佢共產黨自己友天下,講咩野為香港好?????

我又唔信香港剩係得建制派人士可以治港,非建制都有唔少人才啦!

不過你又衰唔晒,支持朱凱迪

引用:
原帖由 fairylala 於 2016-9-17 04:50 PM 發表
原來無能小妹妹游蕙貞只是做過文員...。游蕙貞冇知識,冇常識,社會上既野乜都唔識。選佢D人都無腦....。文員經驗可以改變現在香港狀況咩???  文員經驗可以幫到香港市民咩??  

即係三冇

引用:

乜唔係投票比油餵精就有波揸嘅咩

靚就夠哂數

所以香港人唔配有普選

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]