• 瀏覽: 111,416
  • 回覆: 482
  • 追帖: 2
+8
真係嘥鳩氣

這是因為選民選她,而唾棄了最有殺傷力的議員,太愚蠢了,走著瞧吧!

叫口號反政府就做議員,智障選民一手做成,冇野好講

引用:
原帖由 Blonzz 於 2016-9-19 02:28 AM 發表

香港人唔配,唔通大陸人配?
井底之蛙

等緊睇佢在立法會發言出醜,橫掂依家立法會都係拉吓布、數吓人,一事無成,有啲娛樂性都好!

我敢講, 投票俾呢條靚妹0既, 唔係廢青就係無腦

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2016-9-19 03:02 AM 發表
我敢講, 投票俾呢條靚妹0既, 唔係廢青就係無腦
政治嘅嘢,我連選票嘅真確性都唔信

點解佢會夠票做到立法會議員?係人都知啦,靚女夠養眼;呢個就算唔係佢當選的最大原因,但必然係第二大主因

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-9-17 08:59 PM 發表
下屆仲嘔血,周庭、黎文洛、黃G鋒,阿豬阿狗都選到先痴線
香港畀班太天真 太理想嘅小朋友玩謝,係遲早的事

引用:
原帖由 你阿叔 於 2016-9-19 02:57 AM 發表
等緊睇佢在立法會發言出醜,橫掂依家立法會都係拉吓布、數吓人,一事無成,有啲娛樂性都好!
所以d人 要選他,起碼個樣好d,d垃圾讓員都會返多d去溝下女,唔會成日唔夠人流㑹

引用:
原帖由 fairylala 於 2016-9-17 04:50 PM 發表
原來無能小妹妹游蕙貞只是做過文員...。游蕙貞冇知識,冇常識,社會上既野乜都唔識。選佢D人都無腦....。文員經驗可以改變現在香港狀況咩???  文員經驗可以幫到香港市民咩??  

小妹妹游蕙貞就連說話回答都是抄 ...
最更要佢係反政府咪得囉。。。只要係反政府既就係民主人仕。。。佢講既香港自己開發天然氣真係有人信架。。。我個52歲既朋友就信喇。。。佢話如果冇。。個游小姐就唔會咁講

引用:
原帖由 Blonzz 於 2016-9-19 02:28 AM 發表

香港人唔配,唔通大陸人配?
人地大陸冇追求咼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]